Mouka, koření, sůl a cukr – základy italské kuchyně s vůní i silou, Strana 2
Nejprodávanější
Značky
Země původu?
Region?
Bezlepkové?
Výpis produktů
Farina Aria je revoluční italská mouka s přidaným přírodním kváskem, která propůjčuje pečivu lehkost, vůni a mimořádnou nadýchanost. Perfektní volba pro croissanty, briošky a...
Manitoba Oro od Mulino Caputo je prémiová silná mouka ideální pro přípravu kynutých těst, jako jsou pizzy, chleby a dezerty. Vysoký obsah lepku zaručuje nadýchané a dokonale...
Mouka na tradiční těsto. Ideální mouka pro dobře hydratovaná, lehká a dokonale vykynutá těsta. Doporučeno pro klasickou neapolskou pizzu.
Mouka typu "Manitoba" měkké pšenice typu 0 se získává ze 100% italské pšenice. Naše mouka se doporučuje zejména pro přípravu chleba, těstovin, pizzy, focaccie a kypřících koláčů...
100% italská přemletá krupice z tvrdé pšenice dodá vašim výrobkům požadovanou křupavost. Vyzkoušejte ji pro dlouho kynutá těsta, abyste získali lehké a stravitelné pizzy a...
Il Dolce od Molino Casillo je prémiová mouka typu 00, speciálně navržená pro pečení jemných a nadýchaných dezertů. Zaručuje dokonalou strukturu těsta a neodolatelnou chuť....
Měkká pšeničná mouka typu 00 ze 100% italské pšenice je kvalitní surovinou, která je základem mnoha receptů, sladkých i slaných. Naše mouka typu 00, která je výsledkem mletí...


