Mouka, koření, sůl a cukr – základy italské kuchyně s vůní i silou, Strana 2
Řazení produktů
Značky
Země původu?
Region?
Bezlepkové?
Výpis produktů
Mouka na sladkosti a křehká těsta. Mouka určená k přípravě piškotů, křehkého těsta, sušenek a základu dezertů.
Mouka na tradiční těsto. Ideální mouka pro dobře hydratovaná, lehká a dokonale vykynutá těsta. Doporučeno pro klasickou neapolskou pizzu.
Mouka typu "Manitoba" měkké pšenice typu 0 se získává ze 100% italské pšenice. Naše mouka se doporučuje zejména pro přípravu chleba, těstovin, pizzy, focaccie a kypřících koláčů...
100% italská přemletá krupice z tvrdé pšenice dodá vašim výrobkům požadovanou křupavost. Vyzkoušejte ji pro dlouho kynutá těsta, abyste získali lehké a stravitelné pizzy a...
Il Dolce od Molino Casillo je prémiová mouka typu 00, speciálně navržená pro pečení jemných a nadýchaných dezertů. Zaručuje dokonalou strukturu těsta a neodolatelnou chuť....
Měkká pšeničná mouka typu 00 ze 100% italské pšenice je kvalitní surovinou, která je základem mnoha receptů, sladkých i slaných. Naše mouka typu 00, která je výsledkem mletí...
Farina La Pizza 100% italská pšeničná mouka je ideálním výchozím bodem pro vaše výtvory, perfektní ingredience pro přípravu vysokých, měkkých pizz i lehkých, křupavých pizz. S...
E.go’ Brodo di Carne je kvalitní masový vývar, ideální pro přípravu polévek, omáček a dalších pokrmů. Balení obsahuje 1000 ml.


