Mouka, koření, sůl a cukr – základy italské kuchyně s vůní i silou, Strana 2
Nejprodávanější
Značky
Země původu?
Region?
Bezlepkové?

Mouka na sladkosti a křehká těsta. Mouka určená k přípravě piškotů, křehkého těsta, sušenek a základu dezertů.

Mouka typu "Manitoba" měkké pšenice typu 0 se získává ze 100% italské pšenice. Naše mouka se doporučuje zejména pro přípravu chleba, těstovin, pizzy, focaccie a kypřících koláčů...

100% italská přemletá krupice z tvrdé pšenice dodá vašim výrobkům požadovanou křupavost. Vyzkoušejte ji pro dlouho kynutá těsta, abyste získali lehké a stravitelné pizzy a...

Měkká pšeničná mouka typu 00 ze 100% italské pšenice je kvalitní surovinou, která je základem mnoha receptů, sladkých i slaných. Naše mouka typu 00, která je výsledkem mletí...