Koření, sůl, cukr, mouka, Strana 3
Nejprodávanější
Značky
Země původu?
Region?
Bezlepkové?
Mouky typu „0“ je pšeničná mouka s vyšším obsahem lepku než mouka „00“ a je nejlepší pro pečení. Protože je bohatší na lepek, tak těsto je pružné a pevné. Je to...
Granoro Semola Rimacinata (Reground Durum Wheat Semolina) 1kg představuje kvalitní surovinu pro milovníky domácího pečení. S její zlatavě žlutou barvou a jemnou zrnitostí je...
Přírodní sůl hrubá - pouze chlorid sodný z panenského moře bez nečistot, vzniklý velmi dlouhým přirozeným procesem odpařování. Balený bez rafinačních procesů si zachovává svou...
Přírodní sůl hrubá s přidaným jódem - pouze chlorid sodný z panenského moře bez nečistot, vzniklý velmi dlouhým přirozeným procesem odpařování. Balený bez rafinačních procesů si...
Přírodní sůl jemná - pouze chlorid sodný z panenského moře bez nečistot, vzniklý velmi dlouhým přirozeným procesem odpařování. Balený bez rafinačních procesů si zachovává svou...
Přírodní sůl jemná s přidaným jódem - pouze chlorid sodný z panenského moře bez nečistot, vzniklý velmi dlouhým přirozeným procesem odpařování. Balený bez rafinačních procesů si...
Cuore di Brodo má veškerou chuť a vůni domácího vývaru. Ingredience jsou pečlivě vybírány a pomalu vařeny, jak tomu bylo dříve, aby se získal vývar plné a přirozené chuti. Může...
Ingredience jsou pečlivě vybírány a pomalu vařeny, jak tomu bylo dříve, aby se získal vývar plné a přirozené chuti. Může být použit kdykoli během vaření k obohacení vašich...