Doporučujeme
Nejprodávanější
Vaječné těstoviny Barilla Emilian pochází z nejlepší emiliánské gastronomické tradice. Hrubý povrch krásně drží omáčku a zvýrazní její chuť.
Bartoliniho extra panenský olivový olej je výsledkem výběru Emilia Bartolini, který díky zkušenostem a tradici své rodiny (od roku 1850) vyhledává a vybírá nejlepší olivy. Ruční...
Bartoliniho vaječné těstoviny se vyrábějí pomocí řemeslných metod z tvrdé semolinové pšenice a čerstvých vajec. Připraveno z porézního těsta tak, aby se lépe mísilo...
Pravé černé olivy bez pecek, které si můžete dopřát v kuchyni!Všechny černé olivy dozrávají na stromě a svou typickou barvu získávají přirozeně, bez dalšího zpracování....
Rodí se pod apulským sluncem, přesněji v Lecce. Tam dozrávají a sklízejí se. Poté se vyberou, omyjí a uloží do sklenic.
Olivy naložené v balsamicovém octu jsou skvělou volbou pro ty, kteří hledají delikátní a originální chuťovou zkušenost. Tyto lahodné černé olivy jsou pečlivě vybírány a...
Naše paté se vyrábí výhradně z ligurských oliv. Paté se připravuje výhradně ze zelených oliv a pro lepší konzervaci se pokape olivovým olejem. Díky tomu má intenzivní chuť,...
Směs nakládaných hub, která obsahuje různé druhy hub. Je marinovaná v oleji a má výraznou chuť. Tato směs se často používá jako přísada do různých jídel, jako jsou těstoviny,...
Křupavost zelených oliv se snoubí s tóny koření a bylinek. Tajná varianta od rodiny Belotti!
Tato italská specialita nabízí výborně chutnající zelené olivy bez pecek, které jsou plné osvěžující a bohaté chuti. Každá šťavnatá oliva je pečlivě vybrána a připravena s...
Výběr jednodruhových káv 100% Arabica, které mají dobré tělo, sladké aroma s tóny čokolády a kakaa. Homogenní oříšková barva a prodloužená sladová a vanilková dochuť.
Zrna arabiky ze Střední Ameriky v kombinaci se zrny silného charakteru dodávají této směsi aromatičnost a vytrvalost, tělo a intenzitu. Jemné pražení umožňuje vychutnat si...