Casillo Mouka Rimacinata (pizza a focacca) 500g
Související produkty
Mouka na pizzu typ 00 pšeničná mouka měkká. Tato mouka je vyrobena z nejlepších vybraných zrn, stejně jako pro sílu, pro chuťový profil, chuť, vůni a barvu.
Farina per pizza je hladká pšeničná mouka „00“ určená pro výrobu těsta na pizzu. Minimální trvanlivost do 18.2.2024
Mouka Barilla typ 00 je vhodná pro všechny sladké i slané pokrmy, s krátkou dobou kynutí a jednoduchými postupy.
Mouky typu „0“ je pšeničná mouka s vyšším obsahem lepku než mouka „00“ a je nejlepší pro pečení. Protože je bohatší na lepek, tak těsto je pružné a pevné. Je to...
Vyrábí se z vybraných zrn a vyznačuje se vynikající roztažností, absorpcí a držením. Je vhodná pro výrobu extrudovaného těsta a lze jej přidávat do všech druhů těsta na...
Ideální na pizzu, chléb a focacciumouka typu 0, typ Manitoba, se silou W> 350 a s 11% bílkovin, je velmi roztažitelná mouka, která vám umožní získat těsto odolné...
Speciální směs na pizzu ze surovin přirozeně bez lepku a mléka. Díky této směsi je možné vyrábět extrémně lehké a stravitelné bezlepkové pizzy. Jeho jednoduchý a intuitivní...
Měkká pšeničná mouka typu 00 ze 100% italské pšenice je kvalitní surovinou, která je základem mnoha receptů, sladkých i slaných. Naše mouka typu 00, která je výsledkem mletí...
Detailní popis produktu
Pizza a focaccia jsou dvě mistrovská díla italské kuchyně. Tajemstvím je těsto, kterému se nedá odolat při každém soustu. Naše 100% italská přemletá krupice z tvrdé pšenice dodá vašim výrobkům požadovanou křupavost. Vyzkoušejte ji pro dlouho kynutá těsta, abyste získali lehké a stravitelné pizzy a focaccia se vší vůní a chutí, kterou vám může dát pouze tvrdá pšenice.
W 230
Průměrné výživové údaje na 100 g:
Energetická hodnota: 1490k j- 351kcal
TUKY: 2 g, z toho nasycené mastné kyseliny: 0,4 g
SACHARIDY: 70 g z toho cukry: 0,4 g
Vlákniny: 2,7 g
BÍLKOVINY: 12 g
SŮL: 0,005 g
Translated with www.DeepL.com/Translator (free version)
Doplňkové parametry
Kategorie: | Mouky |
---|---|
Hmotnost: | 0.5 kg |
? Země původu: | Itálie |
Cornish mořská sůl je z nejčistších vod u poloostrova Lizard v Cornwallu. Ručně sklizená a sušená, nabízí čistou, zářivě bílou sůl s více než 60 důležitými minerály a stopovými...
Jemně ochucená mořská sůl ze Sicílie.
Fettuccine alla Boscaiola od Antica Sicilia je lahodné koření pro přípravu stejnojmenných těstovin s bohatou a aromatickou omáčkou. Omáčka Boscaiola je připravena z kvalitních...
Jemně ochucená mořská sicilská sůl ideální k dochucení masa a ryb.
Aroma rumu od značky Paneangeli je ideální přísada pro přípravu vynikajících dezertů, jako jsou tiramisu, panna cotta a další. Stačí přidat několik kapek a přinést tak do vašich...
Spaghettata dell'Etna od Lagolosia vám přináší autentický chuťový zážitek z Sicílie. Toto kvalitní koření na těstoviny je inspirované sopkou Etnou. Připravte si jedinečné...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.