Mulino Bianco Ritornelli 700g

229 Kč 33 Kč / 100 g
Skladem (>5 ks)
Můžeme doručit do:
6.5.2024
Možnosti doručení

Křehké sušenky s kakaem a mandlemi.
Jemnost mandlí v kombinaci s křupavou sušenkovou drobenkou a intenzivní chutí kakaa vytváří jedinečnou vůni a chuť Ritornelli. Dvě příchutě, dvě barvy, které oživí vaši nejveselejší snídani.

 

Detailní informace

Doprava zdarma nebo se slevou
Doprava zdarma nebo se slevou
pří objednávce nad 2.000 Kč
Hodnocení 4,9
Hodnocení 4.9
na webu mapy.cz
Kamenná prodejna
Kamenná prodejna
osobní odběr a možnost nákupu

Detailní popis produktu

Křehké sušenky s kakaem a mandlemi
Jemnost mandlí v kombinaci s křupavou sušenkovou drobenkou a intenzivní chutí kakaa vytváří jedinečnou vůni a chuť Ritornelli.

Dvě příchutě, dvě barvy, které oživí vaši nejveselejší snídani.
Složení:
Pšeničná mouka 52 %, cukr, rostlinné oleje (slunečnicový, kukuřičný, řepkový, sójový), máslo, čerstvá vejce, mandlová pancéřová sušenka 3,9 % [cukr, pšeničná mouka 0,7 %, vaječný bílek, mandlový pancéř 0,4 %], kypřící látky (hydrogenuhličitan amonný, hydrogenuhličitan sodný), aroma], vysoce kvalitní čerstvé pasterované mléko 3,3 %, kakao 1,9 %, mandle 1,3 %, kypřící látky (hydrogenuhličitan amonný, hydrogenuhličitan sodný), med, sůl, aroma, emulgátor sójový lecitin.
Může obsahovat stopy jiných ořechů a sezamu.
Zvýrazněné složky mohou vyvolat reakce u alergiků nebo osob s nesnášenlivostí.
Neosahuje:
Palmový olej, barviva, konzervační přísady, hydrogenované tuky, GMO složky.
Výživové údaje na 100g:
energetická hodnota 2014kJ/480kcal, tuky 21g (z toho nasycené mastné kyseliny 5,8g), karbohydráty 64,3g (z toho cukry 28g), vláknina 3,5g, proteiny 6,8g, sůl 0,4g
Země původu:
Itálie
 

Doplňkové parametry

Kategorie: Sušenky
Hmotnost: 0.75 kg
? Země původu: Itálie
? Region: Emilia-Romagna

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: