NOVI Cuadro Noir 150g



Související produkty

Čokoládové pralinky s lískovými oříšky Pralinka z piedmontské cukrářské tradice. Dvě vrstvy čisté čokolády gianduia obklopují krémovou vrstvu čisté čokolády...

Specialita ve třech měkkých vrstvách s nejlepšími sicilskými pistáciemiSložení : cukr, lískové ořechy, kakaové máslo, plnotučné sušené mléko, pistáciová pasta...

Extra hořké kakaové čokolády - 72% kakaa

Vzácné celé lískové oříšky z našich kopců, které jsou excelentní pro toto území, se kombinují s čokoládou Novi Fondentenero. Takto vzniká nezaměnitelný lískový oříšek...
Detailní popis produktu
Tradiční Cremino ve verzi Dark pro milovníky tmavé čokolády. Pralinka z piedmontské cukrářské tradice, ve třech měkkých vrstvách.
Složení : cukr, lískové ořechy 27%, kakaové máslo, plnotučné sušené mléko, odtučněné kakao 7%, kakaová hmota, emulgátor : sojový lecitin
Doplňkové parametry
Kategorie: | Čokolády – italské umění sladkého potěšení |
---|---|
Hmotnost: | 0.17 kg |
EAN: | 8006380334072 |
? Země původu: | Itálie |
? Region: | Piemonte |
? Druh čokolády: | hořká |
? Bez ořechů: | ne |

Extra s čokoládou a lískovými ořechy je křupavá a chutná snídaňová cereálie, která dodává energii na celé dopoledne.

Lahodná čokoládová rýže s kakaem, vitamíny a železem, která vám pomůže začít den výživnou a zábavnou snídaní!

Plisované papírové kelímky používané při výrobě čokolády jsou inspirací pro tři nové recepty. Piemontská tradice gianduja se snoubí se svěžím akcentem pomeranče, sladkost bílé...

Tyto lahodné italské amaretti od značky Falcone jsou vyrobeny z mletých mandlí, cukru a vaječných bílků. S jejich křehkou texturou a jemnou mandlovou chutí jsou skvělou volbou...

Balíček Rombi con farina integrale od italské firmy Dolciaria Falcone je ideální volbou pro ty, kteří hledají křupavé a chutné sušenky z celozrnné mouky. Balení obsahuje osm...

Ponořte se do luxusu a chutí exotického rumu s čokoládou Cioccolato Fondente al Rum. Tato tmavá čokoláda o hmotnosti 50 gramů je zosobněním elegance a dokonalého spojení mezi...

Poezie řemeslného know-how, které se prolíná s historií Turína a od roku 1924 se předává od jednoho mistra čokolády k druhému. Zázrak receptu, který se nemění. Autentické,...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.