NOVI Mini Fondantenero 160g
Související produkty
Čokoládové pralinky s lískovými oříšky Pralinka z piedmontské cukrářské tradice. Dvě vrstvy čisté čokolády gianduia obklopují krémovou vrstvu čisté čokolády...
Specialita ve třech měkkých vrstvách s nejlepšími sicilskými pistáciemiSložení : cukr, lískové ořechy, kakaové máslo, plnotučné sušené mléko, pistáciová pasta...
Třívrstvá tyčinka Cremino – vrstva bílé čokolády s mandlovou pastou mezi dvěma mléčnými s lískovými oříšky (Piemont IGP0. Dokonalost nadčasové čokolády Cremino piedmontské...
Cioccolata di Modica IGP al Fico d'India - výjimečná čokoláda s plnou chutí a exotickým nádechem. Ručně vyráběná s tradicí a láskou, přináší jedinečný italský požitek."
Ponořte se do luxusu a chutí exotického rumu s naším produktem Tavoletta Cioccolato Fondente al Rum. Tato tmavá čokoláda o hmotnosti 50 gramů je zosobněním elegance a dokonalého...
Třívrstvá čokoláda Cremino s pistáciovou pastou – jedna vrstva bílé čokolády mezi dvěma z mléčné čokolády. Alternativa ke klasickému receptu Cremino. Jemná konzistence, chuť tak...
NOVI Mandorle al Latte je mléčná čokoláda s mandlemi, kterou vyrábí italská značka NOVI. Tato čokoláda obsahuje kvalitní suroviny, včetně mléka a mandlí. Její chuť kombinuje...
Detailní popis produktu
Extra hořké kakaové čokolády - 72% kakaa
Složení:
Nutriční hodnoty 100g:
Doplňkové parametry
Kategorie: | Čokolády a pralinky |
---|---|
Hmotnost: | 0.18 kg |
? Země původu: | Itálie |
? Region: | Piemonte |
? Druh čokolády: | hořká |
? Bez ořechů: | ano |
Extra tmavá tabulka měkké čokolády Cremino se třemi vrstvami: dvě vrstvy 75% hořké čokolády s lískovými oříšky obklopují srdce z 56% hořké čokolády s mandlovou pastou.
Zažijte jedinečnou chuť ‘Cannoli se slaným karamelem’, perfektní mix křupavého těsta a sladko-slané náplně.
Ochutnejte klasickou chuť mléčné čokolády v našem produktu Tavoletta Cioccolato al latte con vaniglia. Tato 50gramová mléčná čokoláda kombinuje veškerou sílu kakaových bobů s...
Ochutnejte tradiční italský klenot s Monardo Cantuccini alle Mandorle. Tvrdé tradiční mandlové sušenky, které se obvykle jedí namáčené do kávy, kakaa či čaje a nejčastěji do...
To nejlepší z jemného pečiva Matilde Vicenzi určené k čaji. Křehké těsto plněné vanilkovým krémem.
Extra s čokoládou a lískovými ořechy je křupavá a chutná snídaňová cereálie, která dodává energii na celé dopoledne.
Crema di Nocciole je bohatá krémová směs s lískovými oříšky. Využijte ji jako pomazánku na panettone nebo chleba, podávejte k snídani nebo svačině. Je také skvělou základnou pro...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.