Molino Casillo

Mouka typu "Manitoba" měkké pšenice typu 0 se získává ze 100% italské pšenice. Naše mouka se doporučuje zejména pro přípravu chleba, těstovin, pizzy, focaccie a kypřících koláčů...

100% italská přemletá krupice z tvrdé pšenice dodá vašim výrobkům požadovanou křupavost. Vyzkoušejte ji pro dlouho kynutá těsta, abyste získali lehké a stravitelné pizzy a...

Měkká pšeničná mouka typu 00 ze 100% italské pšenice je kvalitní surovinou, která je základem mnoha receptů, sladkých i slaných. Naše mouka typu 00, která je výsledkem mletí...

Farina La Pizza 100% italská pšeničná mouka je ideálním výchozím bodem pro vaše výtvory, perfektní ingredience pro přípravu vysokých, měkkých pizz i lehkých, křupavých pizz. S...
Stránka 1 z 1 - 6 položek celkem