Caputo mouka typ 0 (Aria) 1kg



Související produkty

To nejlepší z neapolské moučné tradice v jednom balení. Matteo, náš šéfkuchař z ItalyShopu, pro vás osobně vybral šest druhů mouky Mulino Caputo, se kterými zvládnete pizzu,...

Semola Rimacinata di Grano Duro od Le 5 Stagioni je vysoce kvalitní semolina, ideální pro přípravu pizzy, těstovin a dalších pečiv. Díky své vynikající roztažnosti,...

Mouka typu "Manitoba" měkké pšenice typu 0 se získává ze 100% italské pšenice. Naše mouka se doporučuje zejména pro přípravu chleba, těstovin, pizzy, focaccie a kypřících koláčů...

Klasická mouka pro všechny druhy použití. Ideální pro měkká, lehká těsta. Doporučeno pro světlý chléb s jemnou bílou střídkou.

Mouka typu „00“ s vysokým obsahem bílkovin, která je schopna dlouhodobě udržet strukturu lepku.Strukturované a odolné těsto neapolského typu s dlouhým...

Farina La Pizza 100% italská pšeničná mouka je ideálním výchozím bodem pro vaše výtvory, perfektní ingredience pro přípravu vysokých, měkkých pizz i lehkých, křupavých pizz. S...

Semola di Grano Duro Rimacinata od La Molisana je ideální pro přípravu domácího chleba, pizzy, rustikálních pečiv a sladkostí. Vyrobená z vysoce kvalitní tvrdé pšenice,...

Celá síla obilného zrna v jedné mouce – s touto semolinou vytvoříte těsta s výraznou chutí a dokonalou strukturou. Vyrobeno z prvotřídní italské tvrdé pšenice a mleté s vášní.
Detailní popis produktu
Mulino Caputo Farina Aria je jemná mouka typu „0“, obohacená o přírodní mateřský kvásek (lievito madre), díky kterému vznikají těsta s výjimečnou fermentační silou, nádhernou vůní a hedvábnou texturou. Speciálně navržená pro sladká kynutá pečiva, jako jsou croissanty, briošky, máslové rohlíky či jemné dezerty, které mají být vzdušné, měkké a dlouho vláčné. Přítomnost kvásku zajišťuje delikátní chuť, lepší stravitelnost a přirozenou konzervaci bez potřeby přidaných enzymů nebo aditiv.
Mouka obsahuje sušený přírodní kvásek pro lepší chuť a strukturu těsta – pro dokonalý výsledek doporučujeme přidat čerstvé nebo sušené droždí dle receptu. Farina Aria je výsledkem neapolské tradice mlýna Caputo a moderních pekařských požadavků – ideální jak pro profesionály, tak pro domácí pečení na špičkové úrovni.
typ mouky: 0
proteiny: 13%
výroba chleba: W300/320
pružnost: P/L 0,5/0,6
Výživové údaje na 100g:
energetická hodnota 1472kJ/347kcal, tuky 1g (z toho nasycené mastné kyseliny 0,2g), sacharidy 70g (z toho cukry 1g), vláknina 3g, bílkoviny 13g, sůl 0,001g
Doplňkové parametry
Kategorie: | Mouky – kvalita pro pečení a vařen |
---|---|
Hmotnost: | 1 kg |
EAN: | 8014601038203 |
? Země původu: | Itálie |
? Region: | Campania |

Lahodná směs pro přípravu tradiční italské bruschetty s rajčaty. Tato směs je vytvořena z vybraných surovin, včetně sladkých rajčat, olivového oleje, bylinek a aromatických...

Jemně ochucená mořská sůl ze Sicílie.

Africká směs na super jemné dorty je tajný recept na výrobu jemného pečiva . Ve skutečnosti je ideální pro vytváření měkkých a elastických...

Minimální trvanlivost: 17. 10. 2024 Kořenící směs zeleniny, která vám usnadní přípravu chutných pokrmů. Tato výborná směs obsahuje kombinaci kvalitní sušené zeleniny, která...

Aroma rumu od značky Paneangeli je ideální přísada pro přípravu vynikajících dezertů, jako jsou tiramisu, panna cotta a další. Stačí přidat několik kapek a přinést tak do vašich...

Fettuccine alla Boscaiola od Antica Sicilia je lahodné koření pro přípravu stejnojmenných těstovin s bohatou a aromatickou omáčkou. Omáčka Boscaiola je připravena z kvalitních...

Jemně ochucená mořská sicilská sůl ideální k dochucení masa a ryb.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.