Pasta Camerino Pappardelle 250g

69 Kč 276 Kč / 1 kg
Momentálně nedostupné
Můžeme doručit do:
16.8.2024
Možnosti doručení
Položka byla vyprodána…

Tagliatelle jsou vyrobeny pouze z nejkvalitnějších surovin a díky svému poréznímu plátu dokonale zachycují hutné a plné omáčky a při ochutnávání obnovují veškerou intenzivní chuť pokrmu. Tažené bronzem.

Detailní informace

Doprava zdarma nebo se slevou
Doprava zdarma nebo se slevou
pří objednávce nad 2.000 Kč
Hodnocení 4,9
Hodnocení 4.9
na webu mapy.cz
Kamenná prodejna
Kamenná prodejna
osobní odběr a možnost nákupu

Detailní popis produktu

Tagliatelle jsou vyrobeny pouze z nejkvalitnějších surovin a díky svému poréznímu plátu dokonale zachycují hutné a plné omáčky a při ochutnávání obnovují veškerou intenzivní chuť pokrmu. Tažené bronzem.

  • tradice - pouze suroviny nejvyšší kvality ze 100% italského dodavatelského řetězce
  • taženo bronzem - pro bohatý a porézní povrch, stejně jako to ručně vyráběné
  • originální recept - věrný původnímu receptu s 8 vejci na kg mouky
  • velmi pomalé schnutí - sušení při nízkých teplotách pro zachování všech nutričních hodnot
  • trojité hnětené - těsto bylo zpracováno ve 3 po sobě jdoucích krocích při kontrolované teplotě

Složení :

Krupice z tvrdé pšenice , čerstvá vejce 35%. Obsahuje lepek a vejce . Může obsahovat stopy sóji a hořčice .

Návod k použití : 

Těstoviny vhodíme do vařící se osolené vody (na 100g těstovin 1 litr vody) a vaříme 5/6 minut. 

Výživové údaje na 100g :

Energie 1614 KJ / 382 kcal
Tuky 5,1 g (z toho nasycené mastné kyseliny 1,6 g)
Sacharidy 67g (z toho cukry 2,5g)
Vláknina 3,9 g
Bílkoviny 15g
Sůl 0,16g

Doplňkové parametry

Kategorie: Vaječné těstoviny
Hmotnost: 0.35 kg
? Země původu: Itálie
? Druh těstovin: semolinové, vaječné
? Délka těstovin: Dlouhé
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: