Barilla Emiliane Taglierini vaječné (all'uovo) 250g

69 Kč 276 Kč / 1 kg
Skladem (>5 ks)
Můžeme doručit do:
31.7.2024
Možnosti doručení

Vaječné těstoviny Barilla Emilian pochází z nejlepší emiliánské gastronomické tradice. Hrubý povrch krásně drží omáčku a zvýrazní její chuť.

Detailní informace

Doprava zdarma nebo se slevou
Doprava zdarma nebo se slevou
pří objednávce nad 2.000 Kč
Hodnocení 4,9
Hodnocení 4.9
na webu mapy.cz
Kamenná prodejna
Kamenná prodejna
osobní odběr a možnost nákupu

Detailní popis produktu

Vaječné těstoviny Barilla Emilian pochází z nejlepší emiliánské gastronomické tradice. Hrubý povrch krásně drží omáčku a zvýrazní její chuť.

Složení:

semolinová krupice,  čerstvá vejce

Nutriční hodnoty: 

Energie 1577kJ/373kCal, tuky 5,2g (z toho nasycené mastné kyseliny 1,5g), sacharidy 64,8g (z toho cukry 3,5g), vláknina 3,5g, proteiny 15g, sůl 0,1g

Návod na vaření:

Na uvaření 100 gramů těstovin potřebujete v průměru 1 litr vody a 7 gramů soli, tedy lžičku jemné soli.

Pasivní vaření, známé také jako vaření s plamenem, je technika, která existuje od poloviny 19. století. Jedná se o alternativní způsob vaření těstovin, který vám umožní ušetřit energii a snížit emise CO₂e až o 80 %*. Chcete-li jej přijmout, jednoduše vypněte sporák po 2 minutách aktivního vaření, přikryjte hrnec poklicí a počkejte na správnou dobu vaření. Je zřejmé, že stejně jako u všech způsobů vaření je důležité dodržovat správné časy.

Doplňkové parametry

Kategorie: Vaječné těstoviny
Hmotnost: 0.3 kg
? Země původu: Itálie
? Region: Emilia-Romagna
? Druh těstovin: semolinové, vaječné
? Délka těstovin: Dlouhé

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Logo firmy Barilla - výrobce těstovin, omáček a pest

Barilla je italská potravinářská společnost se sídlem v Parmě. Společnost se specializuje na výrobu těstovin, omáček a dalších potravinářských výrobků. Byla založena v roce 1877 a je jednou z největších a nejznámějších potravinářských společností v Itálii.

Barilla vyrábí širokou škálu těstovin, včetně klasických druhů jako jsou penne, spaghetti, fusilli a rigatoni, ale také nabízí řadu speciálních tvarů a receptů, které jsou přizpůsobeny různým chutím a preferencím zákazníků. Společnost také vyrábí omáčky, jako jsou například rajčatové omáčky, pesto a různé druhy omáček na těstoviny.

Barilla je známá svým závazkem k ochraně životního prostředí a udržitelnosti. Společnost například používá obnovitelnou energii a snaží se minimalizovat svůj dopad na životní prostředí prostřednictvím využití recyklovaných materiálů a snižování emisí skleníkových plynů.