Mouky – kvalita pro pečení a vařen

Objevte pravou sílu italské mouky, vyrobené z pečlivě vybraných obilovin a semletých podle tradičních metod. Ať už chystáte pizzu, domácí těstoviny, chleba nebo sladké dezerty, s našimi moukami dosáhnete perfektní struktury, vůně i chuti. Přineste si domů kvalitu, na kterou italští mistři pečiva spoléhají po generace.
Nejprodávanější
Značky
Země původu?
Region?
Výpis produktů
S celozrnnou moukou Barilla objevte potěšení z domácí přípravy chleba s rustikální chutí a voňavou konzistencí.
Mouka Barilla typ 00 je vhodná pro všechny sladké i slané pokrmy, s krátkou dobou kynutí a jednoduchými postupy.
Farina Aria je revoluční italská mouka s přidaným přírodním kváskem, která propůjčuje pečivu lehkost, vůni a mimořádnou nadýchanost. Perfektní volba pro croissanty, briošky a...
Manitoba Oro od Mulino Caputo je prémiová silná mouka ideální pro přípravu kynutých těst, jako jsou pizzy, chleby a dezerty. Vysoký obsah lepku zaručuje nadýchané a dokonale...
Mouka na sladkosti a křehká těsta. Mouka určená k přípravě piškotů, křehkého těsta, sušenek a základu dezertů.
Mouka na tradiční těsto. Ideální mouka pro dobře hydratovaná, lehká a dokonale vykynutá těsta. Doporučeno pro klasickou neapolskou pizzu.
Mouka typu "Manitoba" měkké pšenice typu 0 se získává ze 100% italské pšenice. Naše mouka se doporučuje zejména pro přípravu chleba, těstovin, pizzy, focaccie a kypřících koláčů...
100% italská přemletá krupice z tvrdé pšenice dodá vašim výrobkům požadovanou křupavost. Vyzkoušejte ji pro dlouho kynutá těsta, abyste získali lehké a stravitelné pizzy a...
Na ItalyShop.cz najdete široký výběr mouk – od jemné mouky na pečení až po speciální semolinu pro domácí pastu. Každá mouka nese pečeť kvality a je ideální volbou pro ty, kteří to s pečením a vařením myslí vážně. Poznejte rozdíl, který vytváří pravá italská tradice.


