Bezlepkové, Strana 8
Nejprodávanější
Tabulka z 56% tmavé čokolády plněná jemným kakaovým krémem, mlékem a kandovanou pomerančovou kůrou. Oranžová tabulka (100g) je uzavřena ve speciálním obalu, který udržuje...
Třívrstvá tyčinka Cremino – vrstva bílé čokolády s mandlovou pastou mezi dvěma mléčnými s lískovými oříšky (Piemont IGP0. Dokonalost nadčasové čokolády Cremino piedmontské...
Třívrstvá čokoláda Cremino s pistáciovou pastou – jedna vrstva bílé čokolády mezi dvěma z mléčné čokolády. Alternativa ke klasickému receptu Cremino. Jemná konzistence, chuť tak...
Tabulka mléčné čokolády, ideální pro každého, kdo miluje sladkou a zakulacenou chuť mléčné čokolády. Vysoký podíl mléka v tabulce (nejméně 23,5 %) jí propůjčuje tóny karamelu a...
Tavoletta Nocciolata Gianduia Fondente: Luxusní čokoláda s temným Gianduia čokoládou a celými lískovými ořechy z Piemontu. Intenzivní chuť a dokonalá kombinace krémové a křupavé...
Tavoletta Mandorlata Fondente: Exkluzivní tmavá čokoláda s mandlovou pastou a celými praženými mandlemi. Veganská, bezlepková, s výraznou chutí.
Tabulka z mléčné čokolády s celými lískovými ořechy pocházející výhradně z Piemontu (Le Tondi a Gentili delle Langhe) v minimálním procentu 30%. Klasika tradice piemontské...
Bílá čokoláda s lískovými ořechy Piedmont IGP, mandlemi a lehce solenými pistáciemi, přítomná v minimálním procentu 25%. Perfektní kombinace sladkého a slaného, krémového a...
Klasické italské Savoiardi jsou nyní také bez lepku a bez laktózy! Jeho nová verze, vytvořená z rýžové mouky, kukuřičného škrobu a bramborového škrobu. Nezbytná ingredience pro...
Dokonalá sametová konzistence pro milovníky pistácií. K namazání na chléb, přidání do sladkých receptů nebo pro mlsné jazýčky… jen tak na lžičku.
Tato citronová marmeláda je skvělou volbou pro milovníky citrusového ovocného chutě. Je ideální na rozetření na pečivo, toast, croissanty nebo jako náplň do dortů a koláčů....