Bezlepkové, Strana 2
Nejprodávanější
Cioccolata di Modica IGP alla Canapa - křehká a lahodná čokoláda s lehkým nádechem konopí. Zkuste tuto jedinečnou kombinaci sicilské čokolády s příjemnými tóny a vyzkoušejte...
Cioccolata di Modica IGP alla Mandorla - výtečná čokoláda s mandlovými kousky, která potěší vaše chuťové buňky. Vychutnejte si autentickou sicilskou chuť v každém soustu.
Užijte si lahodnou Antica Sicilia Cioccolata di Modica IGP alla Marsala. Tato autentická sicilská čokoláda přináší jedinečnou kombinaci bohatého kakaového aroma s jemným...
Cioccolata di Modica IGP al Fico d'India - výjimečná čokoláda s plnou chutí a exotickým nádechem. Ručně vyráběná s tradicí a láskou, přináší jedinečný italský požitek."
Cioccolata di Modica IGP al Pistacchio - dokonalé spojení sicilského pistáciového ořechu z Bronte a křupavé čokolády z Modicy. Oslavte jedinečnou chuť těchto vybraných...
Užijte si autentickou sicilskou čokoládu di Modica IGP al Rum od Antica Sicilia. Tato lahodná čokoláda s rumovou příchutí vás okouzlí svou jedinečnou texturou a bohatým aroma.
Cioccolata di Modica IGP al Sale - neobvyklé spojení sladkosti a slanosti v jednom kousku. Vychutnejte si křupavou čokoládu z Modicy s jemným dotykem soli pro jedinečnou...
Fusilli bucati jsou sušené těstoviny vetvaru dutých spirálek. Těstoviny bez obsahu lepku. Vyrobeny kombinací bílé kukuřice, žluté kukuřice a rýže.
Penne jsou těstoviny válcovitého tvaru, které se vaří al dente a podávají se s omáčkami jako pesto, marinara nebo arrabiata.Tyto těstoviny jsou vyrobeny kombinací bílé kukuřice,...
Spaghetti (špagety) jsou dlouhé, tenké těstoviny válcového tvaru. Jedná se o základní druh pro tradiční italskou kuchyni. Těstoviny bez obsahu lepku. Kombinace bílé...
Tortiglioni jsou těstoviny s výrazným charakterem, které se skvěle hodí k přípravě hustých a plných omáček, ať už se jedná o luxusní masové omáčky nebo rafinované...
Fíková delikátní a mírně pikantní omáčka k sýrům se sladkou chutí a vůní fíků. Veškerá sladkost fíků v jemné jemně pálivé omáčce. Bezlepkové.