Sladkosti – italské pokušení, kterému podlehnete, Strana 20
Nejprodávanější
Značky
Země původu?
Region?
Certifikace potravin?
Bezlepkové?
Bez palmového oleje?
Celozrnný?
Veganské?
Druh čokolády?
Bez ořechů?

Tavoletta Nocciolata Gianduia Fondente: Luxusní čokoláda s temným Gianduia čokoládou a celými lískovými ořechy z Piemontu. Intenzivní chuť a dokonalá kombinace krémové a křupavé...

Tavoletta Mandorlata Fondente: Exkluzivní tmavá čokoláda s mandlovou pastou a celými praženými mandlemi. Veganská, bezlepková, s výraznou chutí.

Tabulka z mléčné čokolády s celými lískovými ořechy pocházející výhradně z Piemontu (Le Tondi a Gentili delle Langhe) v minimálním procentu 30%. Klasika tradice piemontské...

Bílá čokoláda s lískovými ořechy Piedmont IGP, mandlemi a lehce solenými pistáciemi, přítomná v minimálním procentu 25%. Perfektní kombinace sladkého a slaného, krémového a...

Matilde's Amaretto pro opravdové fanoušky této klasiky italské cukrářské tradice. Obohacený o sicilské mandle, třtinový cukr a italská vejce z volného chovu, má...