Bonomi Sfogliatine zuccherate - sladké tyčinky z listového těsta s cukrovou polevou 135g
Související produkty
Malé oválné piškotky chutnají samotné nebo máčené v mléce či čaji, rozdrobené v jogurtu. Výborně se hodí do jednoporcových desertů a malých pohárků tiramisu. Bonjoy...
Savoiardi jsou lehké a sladké sučenky velmi křehké a houbovité textury. Tvar válce se zaoblenými hranami připomíná velký rozdrcený prst a z tohoto důvodu se v angličtině...
Piškoty Bonomi jsou křehké a lehké, ideální jako sladký doplněk ke kávě, čaji nebo jako samostatná pochoutka. Dvoubarevný design sestává z dvou vrstev piškotu s různými barvami,...
Detailní popis produktu
Sfogliatine zuccherate jsou tyčinky z listového těsta s cukrovou polevou. Jsou výborné sami o sobě, ale i jako namáčené v kávě, mléce, čaji nebo v pudinku.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Piškoty |
---|---|
Hmotnost: | 0.17 kg |
? Země původu: | Itálie |
Objevte tradiční ‘Biscotti Casarecci’ od Dolciaria Naldoni, připravené s kvalitní moukou, mlékem a vejci. Tyto jednoduché a autentické sušenky jsou ideální ke kávě nebo čaji.
datum minimální trvanlivosti: 28.2.2024 Užijte si neodolatelnou kombinaci jahodové svěžesti a bílé čokolády s naším produktem Strawberry White Chocolate Crunchy Crisp. Tyto...
Chuťová harmonie mléčné čokolády s nádechem soli! Tavoletta Cioccolato al latte con sale
To nejlepší z jemného pečiva Matilde Vicenzi určené k čaji. Křehké těsto plněné kakaovým krémem.
Antica Sicilia CREMA con Pistaccio Siciliano je lahodná pistáciová kréma, která vám přinese autentickou chuť Sicílie. Tato lahůdka je vyrobena z 35 % pistácií a 5 % sicilských...
Antica Sicilia Crema di mandorle je lahodná mandlová kréma s autentickou chuťí Sicílie. Vyrobená z vysoce kvalitních sicilských mandlí a dalších přírodních ingrediencí, tato...
Crema di Nocciole je bohatá krémová směs s lískovými oříšky. Využijte ji jako pomazánku na panettone nebo chleba, podávejte k snídani nebo svačině. Je také skvělou základnou pro...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.