Gnocchi s rajčatovou omáčkou (di patate al pomodoro)

Obrázek článku

Gnocchi s rajčatovou omáčkou (di patate al pomodoro) jsou dokonalým příkladem jednoduchosti a elegance italské kuchyně. Tento tradiční recept spojuje jemné bramborové noky s bohatou omáčkou z loupaných rajčat, mrkve, celeru a cibule, dochucenou čerstvou petrželí. Připravíte ho snadno a rychle, a přesto si vychutnáte autentickou chuť Itálie. Ideální volba pro lehký oběd nebo večeři, která potěší celou rodinu.

Ingredience:

Postup:

  1. na olivovém oleji osmahneme nakrájenou mrkev, cibuli a celer
  2. přidáme nakrájená oloupaná rajčata a vaříme cca 20 minut
  3. Do hotové omáčky vmícháme uvařené gnocchi a podáváme.

Diskuze (0)

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Nevyplňujte toto pole: