Mulino Bianco Tarallucci 350g

105 Kč 30 Kč / 100 g
Momentálně nedostupné
Můžeme doručit do:
27.12.2023
Položka byla vyprodána…

Tarallucci se vyrábí z čerstvých vajec pouze od slepic z volného chovu. Křehké sušenky z jednoduchého, voňavého a lehkého pečiva, které vám umožní začít den s jedinečnou chutí autentických a nadčasových věcí.
Ideální pro ty, kteří chtějí znovu objevit pravou dobrotu babiččiných sušenek k snídani.

Detailní informace

Doprava zdarma nebo se slevou
Doprava zdarma nebo se slevou
pří objednávce nad 2.000 Kč
Hodnocení 4,9
Hodnocení 4.9
na webu mapy.cz
Kamenná prodejna
Kamenná prodejna
osobní odběr a možnost nákupu

Detailní popis produktu

–65 % nasycených tuků

Průměr nejprodávanějších sušenek (Zdroj Aidepi Market Itálie)

Křehké sušenky s čerstvými vejci
Tarallucci se vyrábí z čerstvých vajec pouze od slepic z volného chovu. Křehké sušenky z jednoduchého, voňavého a lehkého pečiva, které vám umožní začít den s jedinečnou chutí autentických a nadčasových věcí.
Ideální pro ty, kteří chtějí znovu objevit pravou dobrotu babiččiných sušenek k snídani.
Složení :
Pšeničná mouka 65,4 %, cukr, slunečnicový olej, čerstvá vejce 5 %, kypřící látky (hydrogenuhličitan sodný, hydrogenuhličitan amonný, vinan monodraselný), kvalitní čerstvé pasterované mléko, sůl, mléčná bílkovina, vanilinové aroma, med. *Procenta vyjádřená na
hotový výrobek.
Může obsahovat stopy ořechů, hořčice, sezamu a sóji.
Neobsahuje!!! 

Palmový olej, barviva, konzervační přísady, hydrogenované tuky, GMO složky. 

Výživové údaje na 100g :
Energie : 1962 kJ / 467 kcal
tuky : 17 g
z toho nasycené mastné kyseliny : 1,6 g
Sacharidy : 70 g
z toho cukry : 23 g
Vláknina : 3 g
Proteiny : 7 g
Sůl : 0,675 g 

Doplňkové parametry

Kategorie: Sušenky
Hmotnost: 0.37 kg
? Země původu: Itálie
? Region: Emilia-Romagna
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: