Ve středu 1.5. je prodejna v Českém Brodě otevřena! Navštívit nás můžete od 9:30 do 13:00.

Mulino Bianco Macine 350g

115 Kč –5 %
Mulino Bianco Macine 350g
115 Kč –5 % 109 Kč 31 Kč / 100 g
Skladem (1 ks)
Můžeme doručit do:
3.5.2024
Možnosti doručení

Křehké sušenky s čerstvým krémem se vyrábí z jednoduchých surovin a jsou obohaceny smetanou, vyrobenou pouze z kvalitního, čerstvého italského mléka, které jim dodává plnější a kulatější chuť. Vynikající samostatně, ideální pro ty, kteří milují klasický rituál šálku mléka v páře s dobrými sušenkami.

Detailní informace

Doprava zdarma nebo se slevou
Doprava zdarma nebo se slevou
pří objednávce nad 2.000 Kč
Hodnocení 4,9
Hodnocení 4.9
na webu mapy.cz
Kamenná prodejna
Kamenná prodejna
osobní odběr a možnost nákupu

Detailní popis produktu

Křehké sušenky s čerstvým krémem
Macine se vyrábějí z jednoduchých surovin a jsou obohaceny smetanou vyrobenou pouze z kvalitního, čerstvého italského mléka, která jim dodává plnější a kulatější chuť. Vynikající samostatně, ideální pro ty, kteří milují klasický rituál šálku mléka v páře s dobrými sušenkami.
Probudit při snídani chuť tradice

Složení :
Pšeničná mouka 62,5 %, cukr, rostlinné oleje (slunečnicový, kukuřičný, řepkový, sójový), pšeničný škrob, čerstvá vejce 4,7 %, máslo, čerstvá pasterovaná smetana 2,1 %, sůl, kypřící látka: hydrogenuhličitan sodný, vanilinové aroma.
Může obsahovat stopy ořechů, sezamu a sóji.
Neobsahuje!!!

Palmový olej, barviva, konzervační přísady, hydrogenované tuky, GMO složky. 

Výživové údaje na 100g :

Energie : 2024 kJ / 482 kcal024
tuky : 20 g
z toho nasycené mastné kyseliny : 3,9 g
Sacharidy : 68,2 g
z toho cukry : 19 g
Vláknina : 2,8 g
Proteiny : 6 g
Sůl : 0,825 g

Doplňkové parametry

Kategorie: Sušenky
Hmotnost: 0.37 kg
? Země původu: Itálie
? Region: Emilia-Romagna

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: