Rychlé burgerové bulky z Manitoby promění vaši kuchyň v pekárnu plnou vůně čerstvého pečiva a nabídnou nadýchanou střídku s bohatou chutí díky síle prémiové Manitobské mouky. Už za 90 minut si můžete vychutnat domácí bulky, které podpoří každý burger či sendvič křupavým povrchem a jemnou měkkostí uvnitř.
Recepty na domácí pečivo a italské speciality
Domácí focaccia, ciabatta, rohlíky i velikonoční mazanec – upečte si vůni domova a nechte troubu rozeznít chuť tradice.
Domácí veka rozzáří vaši kuchyň vůní čerstvého pečiva a vrátí vás zpět k jednoduchosti tradičního pečení. Jemná kůrka se zlatavým nádechem ukrývá měkkou střídku, která s každým kouskem připomene radost z teplého chleba přímo z pece, ať už ho podáváte k polévce, omáčce nebo jen s máslem.
Italský domácí chléb je tradiční a oblíbený v každé italské domácnosti. Díky jednoduchým a přírodním surovinám, jako je mouka typu Manitoba, extra panenský olivový olej a pivovarské kvasnice, získáte chléb s lahodnou chutí, křupavou kůrkou a nadýchanou střední částí.
Panettone vnese na váš vánoční stůl vůni milánských pekáren díky své nadýchané střídce plné rozinek, kandovaného pomeranče a citronové kůry. Každý kousek tohoto slavnostního chleba vypráví příběh rodinných tradic a dlouhého zimního svátečního pečení. Tento recept je ikonickou specialitou milánské gastronomické tradice a symbolem italských Vánoc.
Pandoro vnese na váš vánoční stůl lahodnou nadýchanost Verony díky své jemné střídce bohaté na vanilkovou chuť. Každý plátek pokrytý sněhovou vrstvou moučkového cukru evokuje zasněžené alpské vrcholky a rodinné chvíle plné tepla a tradice.
Panforte ze Sieny vnese na váš stůl sváteční vůni italských Vánoc díky bohaté kombinaci ořechů, sušeného ovoce, medu a špetky koření. Každý kousek této lepkavé pochoutky vypráví historii středověkých tradičních trhů a promění společné chvíle ve slavnostní okamžiky plné tepla a rodinné pohody. Tento recept je autentickou specialitou Sieny s hlubokou vánoční tradicí.
Focaccia je klasické italské pečivo připravované z kynutého těsta. Ïdeální jako příloha k různým pokrmům, sýrům a parmské šunce. Tento italský chléb je příjemně vláčný díky přidanému olivovému oleji. Těsto lze ochutit přidáním různých surovin např. bylinek, oliv, sušených rajčat. Ingredience 500g hladké mouky 300 ml vlažné vody 21g (půlka k...
Domácí hamburgerové bulky jsou nezbytnou součástí každého grilování. Ingredience (12 bulek) 450g hladké mouky 180ml vlažné vody 30g oleje,  30g droždí 25g cukru 2 vejce 10g soli Postup: Do mísy prosejeme mouku, uděláme důlek, nalijeme vodu a do vody droždí a cukr. Promícháme a necháme 15 minut odpočinout. Přidáme...