Mouka, koření, sůl a cukr – základy italské kuchyně s vůní i silou, Strana 5
Nejprodávanější
Značky
Země původu?
Region?
Bezlepkové?
Výpis produktů
Semola di Grano Duro Rimacinata od La Molisana je ideální pro přípravu domácího chleba, pizzy, rustikálních pečiv a sladkostí. Vyrobená z vysoce kvalitní tvrdé pšenice,...
Celá síla obilného zrna v jedné mouce – s touto semolinou vytvoříte těsta s výraznou chutí a dokonalou strukturou. Vyrobeno z prvotřídní italské tvrdé pšenice a mleté s vášní.
Bezlepková směs na chleba a pizzu s rýžovým kváskem – vláčná, voňavá a plná vlákniny. Ideální pro domácí pečení i do domácí pekárny, 100 % italská kvalita.
Speciální směs na lehké a nadýchané dezerty z řady pasticceria – ideální pro rolády, piškoty, cassatiny a další sladké pečivo, které nepotřebuješ šlehat odděleně bílky a...


