Gnocchi – měkké knedlíčky plné italského srdce
Gnocchi jsou láska na první sousto. Jemné bramborové nebo dýňové knedlíčky, které se v ústech rozplývají a dokonale se snoubí s máslem, šalvějí, rajčatovou omáčkou i sýrovými krémy. Vyráběné podle tradičních receptur, bez zbytečných přísad, jen z toho, co má v italské kuchyni smysl – kvalita, jednoduchost a chuť.
Nejprodávanější
Značky
Země původu?
Region?

Bezlepkové bramborové noky Garofalo vyrobené z 98 % z brambor jsou speciálně vytvořeny pro celiaky a osoby s nesnášenlivostí lepku. Rychle se vaří a jsou to druh...

Gnocchi (knedlíčky) můžeme obecně definovat jako malé kousky těsta, obvykle zaoblené, které jsou vařené ve vodě nebo vývaru a pak slouží jako příloha k různým omáčkám. Jedná...

Bezlepkové noky můžeme stejně jako těstoviny podávat jako hlavní chod nebo přílohu na český a italský způsob. Výhodou balení noků jsou 2 samostatné vaničky po 250g. Bezlepkové...
Na ItalyShop.cz najdete gnocchi, které chutnají jako od italské nonny – měkké, vláčné, s pravou strukturou. Stačí pár minut vaření a máte jídlo, které zahřeje duši.