TRE FORZE! zrnková 1kg

1 099 Kč 1 099 Kč / 1 kg
Skladem (3 ks)
Můžeme doručit do:
23.4.2024
Možnosti doručení

Tre Forze! je vynikající zrnková káva o hmotnosti 1 kg s intenzivní chutí a aroma. Je vyrobená z kvalitních zrn arabiky a robusty, důkladně pražená a má plnou tělnatou chuť s tóny hořkosti a karamelu. Káva je balená v praktickém sáčku a ideální pro přípravu espressa, cappuccina nebo latte.

Detailní informace

Doprava zdarma nebo se slevou
Doprava zdarma nebo se slevou
pří objednávce nad 2.000 Kč
Hodnocení 4,9
Hodnocení 4.9
na webu mapy.cz
Kamenná prodejna
Kamenná prodejna
osobní odběr a možnost nákupu

Detailní popis produktu

TRE FORZE!

Pěstování: Surová kávy pěstovaná na rodinných farmách v nejlepších oblastech pěstování v Peru, Kostarice, Togu, Kamerunu a Brazílie, aby bylo možné použít zrna největší kvality.

Doprava: Surová káva je přepravována na Sicílii uložená v chladu a suchu na speciálních lodích.

Tradice pražení: Postup je předávaný z generace na generaci. Původně nebylo zamýšleno, že toto kvalitní espresso by se nabízelo mimo hranice Sicílie. 

Postup pražení: Espresso café je pomalu pražen0 v malých šaržích (cca 60 kg pytel) na otevřeném ohni ze dřeva ze sicilských olivových stromů. Toto olivové dřevo je uloženo na suchém místě po dobu 12 měsíců.  Pochází z háje olivovníků, které se nacházejí v okolí sopky Etny.Láva, na nichž je plno nejúrodnějších látek, které obohacují dřevo o minerály a jejich pálením vzniká jedinečné aroma. To je to, co dělá tento postup tak jedinečný.

Výsledek: Espresso café je díky neobvyklýmu způsobu jakým je pražena je výrazně krémovější a hustší a také obsahuje méně kofeinu. S pomocí jakéhokoli stroje můžete udělat prvotřídní šálek Espressa.

Doplňkové parametry

Kategorie: Zrnková káva (1kg)
Hmotnost: 1.05 kg
? Hmotnost balení: 1000
? Druh kávy: zrnková

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: