RISCOSSA
Příznaky

3 minutové špagety jsou italské těstoviny ze semoliny z tvrdé pšenice (Triticum durum) nejtenčího a dlouhého tvaru. V suchém stavu jsou přibližně 27 cm...

Dlouhé makarony jsou italské těstoviny ze semoliny z tvrdé pšenice (Triticum durum), silnější než špagety a uvnitř duté. V suchém stavu jsou přibližně 27 cm...

Italské těstoviny ve tvaru kolínek se střední tloušťkou. Tuto těstovinu můžete použít například do salátů, polévek nebo různých těstovinových pokrmů. Balení obsahuje 500 gramů.

Maltagliati jsou druh těstovin typický pro region Emilia-Romanga.Při výrobě těstovin tagliatelle zůstala spousta neprvidelných odřezků a právě tyto okrajové čísti...

Kolínka malá jsou italské těstoviny ze semoliny z tvrdé pšenice (Triticum durum). V suchém stavu jsou 1 cm velké.Pro svůj drobnější tvar jsou vyhledávanou...

Mezzi gomiti jsou semolinové těstoviny ve tvaru klasických českých kolínek. Patří do rodiny krátkých suchých prokládaných těstovin. Jsou výborné buď se světlými a jednoduchými...

Bazalkové pesto nebo-li pesto genovese je studená omáčka. Tradiční bazalkové poste vzniká drcením čerstvé bazalky a postupným přidáváním dalších surovin jako je česnek, piniové...

Pesto rajčatové je studená emulgovaná omáčka červené barvy, kterou získalo podle použitých rajčat.Pesto můžete konzumovat s těstovinami, saláty, sýry,..
Stránka 1 z 2 - 16 položek celkem