Tradiční sardinské těstoviny v podobě válečku s velmi hustou strukturou, což umožňuje, aby se omáčka dobře zachytila. Tyto těstoviny jsou často podávány s hustými omáčkami jako...
Tradiční sardinské těstoviny ve tvaru malých valounků, které jsou typické pro Sardinii. Tyto těstoviny jsou často podávané s rajčatovou omáčkou nebo s ragú z hovězího masa a...
Jedná se o jednu z nejstarších typických sardinských těstovin, která se formuje smočením krupice obsažené v terakotové nádobě vodou (charakteristická „scivedda“)...
Dlouhé makarony jsou italské těstoviny ze semoliny z tvrdé pšenice (Triticum durum), silnější než špagety a uvnitř duté. V suchém stavu jsou přibližně 27 cm...
Cannelloni jsou těstoviny ve tvaru dutého válečku, které se plní většinou sýrem, ricottou, špenátem nebo mletým masem a zapékají v troubě s bešamelovou nebo rajčatovou...
3 minutové špagety jsou italské těstoviny ze semoliny z tvrdé pšenice (Triticum durum) nejtenčího a dlouhého tvaru. V suchém stavu jsou přibližně 27 cm...
Italské těstoviny ve tvaru kolínek se střední tloušťkou. Tuto těstovinu můžete použít například do salátů, polévek nebo různých těstovinových pokrmů. Balení obsahuje 500 gramů.
Farfalle jsou těstoviny ve tvaru motýlků (připomínají
též mašle). Vyrábí se z obdélníků, které jsou uprostřed
zmáčknuté. farfalle se hodí ke smetanovým nebo rajčatovým...
Fusillata casereccia jsou krátké těstoviny, kdy široký
pás těstoviny je stočen svitek papíru. díky tomuto tvaru jsou
těstoviny ideální pro zachycení každé kapky omáčky.
Používáme cookies, abychom Vám umožnili pohodlné prohlížení webu a díky analýze provozu webu neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více informací