/* Styl pro náhodné bannery */

Fusilli s omáčkou s capary a olivami (Fusilli al sugo di capperi ed olive)

Fusilli s omáčkou s capary a olivami (Fusilli al sugo di capperi ed olive)

​Fusilli s omáčkou z kaparů a oliv (Fusilli al sugo di capperi ed olive) jsou dokonalým příkladem středomořské kuchyně, kde se jednoduchost snoubí s intenzivní chutí. Tento recept kombinuje těstoviny fusilli s výraznou omáčkou z kaparů, černých oliv, česneku a čerstvé petrželky, doplněnou o extra panenský olivový olej a strouhaný sýr. Výsledkem je rychlé a chutné jídlo, které potěší každého milovníka italské gastronomie.

Ingredience:

  • 350g těstovin fusilli
  • hrst kapari
  • 20 černých oliv
  • extrapanenský olivový olej
  • svazek petrželky
  • stroužek česneku
  • strouhaný sýr (parmazán nebo grana padano)

Postup:

  1. Dáme vařit těstoviny ve velkém množství osolené vody
  2. Mezitím na olivovém oleji připravíme omyté a na drobno nasekané kapari, na plátky nakrájené olivy a stroužek česneku.
  3. Z hotové omáčky odstraníme česnek a vmícháme těstoviny.
  4. Podáváme bohatě sypané strouhaným sýrem.

Diskuze (0)

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Nevyplňujte toto pole: