Hovězí guláš sous vide promění klasické české pojetí do intenzivní a šťavnaté kouzlo, které vás zahřeje od srdce až po patro. Díky pomalé, přesně kontrolované teplotě se maso rozpadá do hebké struktury a každá porce odhaluje bohatou hloubku chutí pravé české tradice.
Tradiční české recepty, které potěší
České klasiky, ovocné knedlíky, nadýchané sladkosti. Recepty, které voní po domově a babiččině kuchyni.
Kynuté houskové knedlíky přinesou na váš stůl vláčnou nadýchanou chuť, kterou obětavě střežila česká kuchyně po generace. Díky jemné páře z parní trouby každé sousto hřeje jako vzpomínky na rodinná setkání u talíře, kde se sdílela domácí pohoda a laskavé úsměvy.
Jedinečný recept na kynuté knedlíky plněné borůvkami. Tento pokrm spojuje jemnost kynutého těsta s lahodnými a šťavnatými borůvkami, které podráždí vaše chuťové pohárky. Připravte se na neodolatelnou kombinaci chutí a vůní, které vás přenesou do ráje plného sladkých dobrot. Kynuté knedlíky s borůvkovami jsou ideální volbou nejen pro milovníky trad...
Jahodové knedlíky z odpalovaného těsta jsou jedním z těch pokrmů, které okouzlují svou lahodností a vzhledem. Tato sladká pochoutka je oblíbená zejména v letních měsících, kdy jsou jahody plné chuti a svěžesti. Každý kousíček těchto plných a šťavnatých knedlíků přináší explozi jahodové sladkosti do vaší pusy. Tento recept na jahodové knedlíky využ...
Sandora - zapomenutá česká klasika Dělat v podstatě klasickou bábovku, ale z majonézy mi přišlo divné. Nicméně zkuste to překonat a vyzkoušet. Výsledek fakt stojí za to. Ingredience 200 g hladké mouky 200 g cukru krupice 20 g vanilkového cukru 300 g majonézy prášek do pečiva 20 g kakaa 3 vejce. Postup: Troubu nastavíme na 170°C...
Makový závin se švestkami je tradiční český dezert, který spojuje bohatou chuť mletého máku s jemnou sladkostí švestek, to vše zabaleno v křupavém listovém těstě. Tato kombinace vytváří neodolatelný zážitek pro milovníky sladkých pečiv. Příprava je poměrně jednoduchá a výsledek stojí za to. Ingredience =listové těsto cca 20ks švestek 200g m...
Jahodová bublanina je klasický letní moučník, který okouzlí svou jednoduchostí a svěží chutí. Nadýchané těsto, do kterého se zapracují čerstvé jahody, čímž vznikne lahodný a šťavnatý dezert. Ideální pro rodinné oslavy, pikniky nebo jako sladká tečka po nedělním obědě. Ingredience: 300g cukru 450g polohrubé mouky vanilkový cukr 6 vajec 150...