Mulino Bianco bezlepkové medové sušenky (Fior di Miele) 250g

Bezlepkové
Značka: Mulino Bianco
189 Kč –28 %
mulino bianco Senza glutine fior di miele fronte
189 Kč –28 % 135 Kč 54 Kč / 100 g
Skladem (>5 ks)
Můžeme doručit do:
4.6.2024
Možnosti doručení

Bezlepková sušenka speciálně vytvořená pro lidi s nesnášenlivostí lepku s medem. Obsahuje veškerou sladkost a dobrotu medu v ideální porci ke snídani nebo svačině. Věnováno těm, kteří si musí vybrat potraviny bez lepku a laktózy. Všechny ty dobroty bez lepku a laktózy!


 

Detailní informace

Doprava zdarma nebo se slevou
Doprava zdarma nebo se slevou
pří objednávce nad 2.000 Kč
Hodnocení 4,9
Hodnocení 4.9
na webu mapy.cz
Kamenná prodejna
Kamenná prodejna
osobní odběr a možnost nákupu

Detailní popis produktu

Bezlepková sušenka speciálně vytvořená pro lidi s nesnášenlivostí lepku s medem. Obsahuje veškerou sladkost a dobrotu medu v ideální porci ke snídani nebo svačině. Věnováno těm, kteří si musí vybrat potraviny bez lepku a laktózy. Všechny ty dobroty bez lepku a laktózy!

Složení: 

Bramborový škrob , škroby , kukuřičná mouka  21,5%*, cukr , slunečnicový olej , med 2,9%*, čerstvá vejce , aromata, mléčné bílkoviny  , sůl,  kypřící látky (hydrogenuhličitan amonný, hydrogenuhličitan amonný sodný), emulgátor: slunečnicový lecitin .

*Procenta vyjádřená na hotovém výrobku.

Může obsahovat stopy: Sója .

neobsahuje :
Laktóza, lepek, palmový olej, barviva, konzervační přísady, hydrogenované tuky, GMO přísady

Průměrné hodnoty na 100g:

energetická hodnota: 1903 kJ 453 kcal
tuky: 16 g (z toho: nasycené mastné kyseliny: 1,5 g)
sacharidy : 71g (z toho cukry: 18g
Vláknina: 8,9g
Proteiny: 1,9g
Sůl: 0,39 g

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Sušenky
Hmotnost: 0.29 kg
? Země původu: Itálie
? Region: Emilia-Romagna
? Bezlepkové: ano
? Bez palmového oleje: ano
? Bez laktózy: ano

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: