Těstoviny, Strana 8
Nejprodávanější
Značky
Země původu?
Region?
Bio produkt?
Druh těstovin?
Délka těstovin?
Bezlepkové těstoviny typu Fusilli od italské značky Granoro. Jsou vyrobeny z kombinace rýže a kukuřičné mouky a jsou vhodné pro osoby s nesnášenlivostí lepku. Fusilli jsou...
Tyto lasagne jsou vyrobeny z bezlepkové mouky, což je ideální volba pro osoby trpící celiakií nebo jinými potížemi s trávením lepku. Lasagne lze použít jako základ pro různé...
Bezlepkové penne jsou vytvořeny z rýžové, celozrnné rýžové, kukuřičné a quinoa mouky. Vhodné jsou pro všechny konzumenty.
Bezlepkové špagety Granoro Spaghetti senza glutine jsou vyrobeny z kukuřičné a rýžové mouky a jsou ideální pro lidi trpící celiakií nebo pro ty, kteří se snaží omezit příjem...
Jedná se o prémiovou řadu těstovin „le Mantovanelle“, která dokáže spojit tradici a inovaci v jedinečnou a lákavou chuť. Zvláště hrubý a porézní plát těstovin nejlépe...