Montana masová pomazánka Jambonet (Pate di Carne Bovina e Suina) 200g

Související produkty
Elegantní terina s 25 % srnčího masa a decentním dozvukem brandy — lesní chuť v luxusním provedení bez lepku.
Exkluzivní paštika s jelením masem a jemným ovocným akcentem brusinek – harmonická kombinace divočiny a lehké sladkokyselosti
Lehká a jemná terasa s převahou masa, která přináší delikátní chuť králičího masa v tradiční francouzské paštice.
Ragú Extra Gusto se připravuje ze 100% italského masa, konkrétně s 35% vepřového masa a špetkou voňavého koření: muškátového oříšku, hřebíčku a černého pepře.
Jemná francouzská paštika z kachního masa s výrazným aroma zeleného pepře. Vyvážená chuť a hladká textura pro opravdové gurmány.
Ragú Extra Gusto se připravuje ze 100% italského masa, konkrétně s 35% vepřového masa a špetkou voňavého koření: muškátového oříšku, hřebíčku a černého pepře.
Rustikální kachní terina s jemným akcentem Armagnaku — bohatá chuť, tradiční receptura a intenzivní aróma.
Typická specialita italské kulinářské tradice, bohatá na přísně kontrolované maso a jemné hříbky, pro plnou a lahodnou chuť.
Detailní popis produktu
Jambonet Montana je lahodná masová paštika (hovězí a vepřové), vždy připravená k namazání nebo krájení, ideální pro celou rodinu.
Složení: Hovězí maso 25 %, voda, vepřové maso 20 %, vepřový tuk, rýžová mouka, pšeničná stonková vláknina (bezlepková), aromata s LAKTÓZOU, zahušťovadlo: guarová guma, sůl, stabilizátor: polyfosfáty, zvýrazňovač chuti: glutaman sodný, konzervant: dusitan sodný.
Nutriční hodnoty na 100g:
Energie: 960kJ/230kcal
Tuky (z toho nasycené tuky): 19g (8g)
Sacharidy (z toho cukry): 4g (0,2g)
Vláknina: 3,5g
Proteiny: 11g
Sůl: 3,4g
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Masné speciality – tradice ve své nejšťavnatější podobě |
|---|---|
| Hmotnost: | 0.25 kg |
| EAN: | 80292319 |
| ? Země původu: | Itálie |
Toto chutné ragú se připravuje z pečlivě vybraného masa a slaniny přirozeně uzené bukovým dřevem.
Ragú s nevídanou pikantní chutí, které díky přídavku chilli papričky rozzáří chuť každého pokrmu. K jeho přípravě se používá 100% italské maso a čerstvá zelenina.
Vybrané kousky chutného libového masa v rostlinné želatině a medu. Se svou jedinečnou a nezaměnitelnou chutí je Simmenthal přítomen na italských stolech již více než století.
Exkluzivní zvěřinová paštika s lehkým přídavkem koňaku z Bergeracu — rustikální chuť lesa s noblesou.
Rustikální terina z vepřového masa s jemným nádechem hřibů – bohatá chuť lesa v každé lžičce.
Lucien Georgelin chtěl touto přípravou vzdát hold své matce Elyse a převzal recept, podle kterého vařila se svými sousedy, jak bylo v minulosti na farmách zvykem. Tato...
Rustikální francouzská terina bez příměsí – vysoký podíl masa, jednoduché ingredience a autentická chuť venkovské paštiky.
Jemné, šťavnaté a již předvařené kuřecí prsní maso bez želatiny – stačí otevřít a servírovat. Lehká a čistá chuť, vysoký obsah bílkovin a nulový obsah konzervantů z něj dělají...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
