Louit Fréres Hořčice Dijon Forte 130g
Související produkty
Kečup Calvé je výsledkem jednoduché a originální receptury, která neobsahuje žádné konzervační látky, zahušťovadla a podle zákona ani barviva. Navíc s pouhými 15 Kcal...
Hořčice Rotisseur se výrazně liší od jiných výrobků Louit Frères dodávaných na trh, jak z hlediska rustikálního vzhledu, tak i co se týče chuti (zvláštní pikantní příchuť)....
Vyzkoušejte první majonézu Develey. 100% přírodní ingredience, pouze slunečnicový olej a vejce od slepic z volného výběhu. Ideální na hamburgery, grily,...
Hořčice Poivre Vert se vyznačuje obzvláště jemnou delikátní chutí. Je připravena podle tradiční receptury a je složena ze směsi hořčice, octu, vody a zeleného pepřw. Hořčice...
Develey Tomato Kečup: jednoduše přírodní a lahodný! Směs jedinečné kečupové omáčky na trhu se 100% přírodními ingrediencemi a pouze na slunci...
Vyzkoušejte hořčici Calvé na masové pokrmy, jako je hovězí pečeně nebo kuřecí maso. Dodejte masu plnou a výraznou chuť s hořčicí Calvé.
Detailní popis produktu
Dijonská hořčice je velmi pikantní hořčice připravena podle tradičního receptu (vysoké procento žluté hořčice, ocet, rostlinný olej, koření a bylinky).
Doplňkové parametry
Kategorie: | Kečupy, hořčice a majonézy |
---|---|
Hmotnost: | 0.26 kg |
Antica Sicilia Pesto di Lipari je autentická sicilská omáčka plná intenzivních chutí a vůní. Toto pesto je vyrobeno z čerstvých surovin, základem jsou sušená rajčata, olivový...
Antica Sicilia Pesto dello Stromboli/Vucciria je vysoce kvalitní sicilská omáčka, která přináší autentické sicilské chutě přímo na vaše talíře. Toto pesto je vyrobeno z...
Originální majonéza Calvé zajišťuje dokonalou chuť každého sendviče, burgeru nebo salátu. Calvé majonéza je vyrobena bez umělých přísad a barviv a je k dispozici v různých...
Originální majonéza Calvé zajišťuje dokonalou chuť každého sendviče, burgeru nebo salátu. Calvé majonéza je vyrobena bez umělých přísad a barviv a je k dispozici v různých...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.