Přílohy – srdce italské kuchyně na každý den, Strana 2
Nejprodávanější
Značky
Země původu?
Region?
Výpis produktů
Chicche di Patate Garofalo jsou malé bramborové noky s jemnou a hebkou konzistencí. Díky rychlé přípravě jsou ideální pro lehké omáčky na bázi ryb nebo zeleniny.
Bezlepkové bramborové noky Garofalo vyrobené z 98 % z brambor jsou speciálně vytvořeny pro celiaky a osoby s nesnášenlivostí lepku. Rychle se vaří a jsou to druh...
Gnocchi (knedlíčky) můžeme obecně definovat jako malé kousky těsta, obvykle zaoblené, které jsou vařené ve vodě nebo vývaru a pak slouží jako příloha k různým omáčkám. Jedná...
Bezlepkové noky můžeme stejně jako těstoviny podávat jako hlavní chod nebo přílohu na český a italský způsob. Výhodou balení noků jsou 2 samostatné vaničky po 250g. Bezlepkové...
Carnaroli – král mezi rýžemi, který promění každé risotto v mistrovské dílo. Díky své schopnosti absorbovat chuť a zároveň zůstat pevný na skus je volbou šéfkuchařů i milovníků...


