Přílohy – srdce italské kuchyně na každý den, Strana 2
Nejprodávanější
Značky
Země původu?
Region?

Bezlepkové bramborové noky Garofalo vyrobené z 98 % z brambor jsou speciálně vytvořeny pro celiaky a osoby s nesnášenlivostí lepku. Rychle se vaří a jsou to druh...

Gnocchi (knedlíčky) můžeme obecně definovat jako malé kousky těsta, obvykle zaoblené, které jsou vařené ve vodě nebo vývaru a pak slouží jako příloha k různým omáčkám. Jedná...

Klasika italské kuchyně – Arborio od Riso Scotti je rýže s velkými zrny, která tvoří krémové, bohaté risotto s neodolatelnou texturou. Ideální pro každodenní italské vaření bez...

Carnaroli – král mezi rýžemi, který promění každé risotto v mistrovské dílo. Díky své schopnosti absorbovat chuť a zároveň zůstat pevný na skus je volbou šéfkuchařů i milovníků...