Zelenina, ovoce, olivy, houby a luštěniny – chuť Itálie ve skle i bez něj, Strana 3
Nejprodávanější
Značky
Země původu?
Region?

Pravé černé olivy bez pecek, které si můžete dopřát v kuchyni!Všechny černé olivy dozrávají na stromě a svou typickou barvu získávají přirozeně, bez dalšího zpracování....

Rodí se pod apulským sluncem, přesněji v Lecce. Tam dozrávají a sklízejí se. Poté se vyberou, omyjí a uloží do sklenic.

Olivy naložené v balsamicovém octu jsou skvělou volbou pro ty, kteří hledají delikátní a originální chuťovou zkušenost. Tyto lahodné černé olivy jsou pečlivě vybírány a...

Během grilování se cuketa zjemní a získá lehkou karamelizaci, která přidává bohatou chuť a vůni. Grilovaná cuketa je skvělá jako příloha k různým pokrmům, jako jsou masová...

Voňavé plátky hub v rajčatové omáčce s česnekem a bylinkami – tradiční italská chuť připravená rovnou ke stolu. Ideální ke grilovanému masu, na topinky nebo jako předkrm.