Lucien Georgelin Venkovská terina (Paté de camagne) 220g

Související produkty
Ragú Extra Gusto se připravuje ze 100% italského masa, konkrétně s 35% vepřového masa a špetkou voňavého koření: muškátového oříšku, hřebíčku a černého pepře.
Ragú s nevídanou pikantní chutí, které díky přídavku chilli papričky rozzáří chuť každého pokrmu. K jeho přípravě se používá 100% italské maso a čerstvá zelenina.
Tři rustikální hrubozrné paštiky v sadě — srnčí, kančí a kachní — ideální pro ochutnání různých chutí divočiny v jednom balení.
Recept na tradiční ragú par excellence s bohatou chutí a jedinečnou chutí. My Gran Ragù Classico je připraveno ze 100% italského masa, které je přísně kontrolováno.
Toto chutné ragú se připravuje z pečlivě vybraného masa a slaniny přirozeně uzené bukovým dřevem.
Jambonet Montana je lahodná masová paštika (hovězí a vepřové), vždy připravená k namazání nebo krájení, ideální pro celou rodinu.
Exkluzivní paštika s jelením masem a jemným ovocným akcentem brusinek – harmonická kombinace divočiny a lehké sladkokyselosti
Lucien Georgelin chtěl touto přípravou vzdát hold své matce Elyse a převzal recept, podle kterého vařila se svými sousedy, jak bylo v minulosti na farmách zvykem. Tato...
Detailní popis produktu
Pâté de campagne se připravuje postaru, v srdci Lot et Garonne (47), ze zaručeně 100% francouzského masa, z vybraných surovin a ve vysoké kvalitě.
Složení:
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Masné speciality – tradice ve své nejšťavnatější podobě |
|---|---|
| Hmotnost: | 0.45 kg |
| EAN: | 3330720650085 |
| ? Země původu: | Francie |
| Položka byla vyprodána… | |
Paté se vyrábějí výhradně z ligurských oliv. Paté se připravuje výhradně z černých oliv a pro lepší konzervaci se pokape olivovým olejem. Díky tomu má intenzivní chuť, která...
Vybrané kousky chutného libového masa v rostlinné želatině a medu. Se svou jedinečnou a nezaměnitelnou chutí je Simmenthal přítomen na italských stolech již více než století.
Rustikální paštika s dominancí kachního masa a jemným nádechem hřibů – lesní a delikátní spojení pro gurmánské zážitky.
Vynikající ragú připravené z vybraných druhů masa a klobás ze zvířat narozených a chovaných v Itálii a obohacené o jemný Montepulciano d'Abruzzo Doc.
Rustikální terina s výraznou chutí divočiny — 20 % masa z divočáka, žádné umělé přísady.
Dršťky, které jsou původem chudé jídlo, jsou dnes hlavní ingrediencí mnoha chutných receptů.
Rustikální terina se 20 % jeleního masa – intenzivní chuť lesa v každé lžičce, bez umělých přísad.
Rustikální kachní terina s jemným akcentem Armagnaku — bohatá chuť, tradiční receptura a intenzivní aróma.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
