Encona Sladká thajská chilli omáčka 142ml

Bezlepkové
Značka: Encona
49 Kč 345 Kč / 1 l
Skladem (1 ks)
Můžeme doručit do:
2.5.2024
Možnosti doručení

Inspirováno chutí, barvami a vůněmi ulic starého města Bangkoku. Tento klasický thajský recept Sweet Chilli začíná pravou kaší z červených chilli papriček, trochou česneku, trochou cukru a kapkou limetky, aby vznikla naše lahodná sladká, pikantní a pálivá omáčka.

Detailní informace

Doprava zdarma nebo se slevou
Doprava zdarma nebo se slevou
pří objednávce nad 2.000 Kč
Hodnocení 4,9
Hodnocení 4.9
na webu mapy.cz
Kamenná prodejna
Kamenná prodejna
osobní odběr a možnost nákupu

Detailní popis produktu

Sladká thajská chilli omáčka

Klasika – je naprosto univerzální a každý ji miluje.
JEMNÁ A PIKANTNÍ… Z ULIC BANGKOKU.
Inspirováno chutí, barvami a vůněmi ulic starého města Bangkoku. Tento klasický thajský recept Sweet Chilli začíná pravou kaší z červených chilli papriček, trochou česneku, trochou cukru a kapkou limetky, aby vznikla naše lahodná sladká, pikantní a pálivá omáčka.
Skvěle se hodí k namáčení a vaření. Na naší etiketě je vyobrazen slavný thajský lotosový list – tradiční thajský symbol míru a harmonie.
Složení :

Voda, cukrový sirup, chilli kaše (15 %) (chilli papričky (73 %), voda, sůl, kyselina: Sůl, cukr, koncentrovaná limetková šťáva, česnek, stabilizátor: Xanthanová guma, lihový ocet, barvivo: paprika, paprika, chilli, chilli, chilli, chilli, chilli, chilli: Paprikový extrakt, konzervační látka: sorban draselný, kyselina: Kyselina citronová. 

Výživové údaje na 100ml:

Energetická hodnota : 654 kJ/154 kcal
Tuk : <0,5g
nasycené mastné kyseliny : 0,1g
Sacharidy : 37g
z toho cukry : 34g
Bílkoviny : <0,5g
Sůl : 2,78g.

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Omáčky k masu
Hmotnost: 0.38 kg
? Země původu: Anglie
? Bezlepkové: ano
? Veganské: ano

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: