Semolinové těstoviny – pravá duše Itálie
Těstoviny ze semoliny – krupice z tvrdé pšenice – jsou základním kamenem italské kuchyně. Díky vysokému obsahu bílkovin, perfektní struktuře a přirozeně zlatavé barvě si drží tvar, dokonale se spojí s omáčkou a nabídnou pevný „al dente“ skus. Vybíráme pro vás ty nejlepší produkty od tradičních výrobců, kteří respektují pomalé sušení a řemeslné postupy.
Nejprodávanější
Značky
Země původu?
Region?
Certifikace potravin?
Druh těstovin?
Délka těstovin?
Výpis produktů

Barilla Fusilli Al Bronzo jsou prémiové těstoviny s hrubým povrchem vytvořeným pomocí bronzových forem, které dokonale zachycují omáčky. Mají jemnou texturu a jsou ideální pro...

Barilla Linguine Al Bronzo jsou prémiové těstoviny s hrubým povrchem vytvořeným pomocí bronzových forem, které dokonale zachycují omáčky. Mají jemnou texturu a jsou ideální pro...

Barilla Penne Rigate Al Bronzo jsou prémiové těstoviny s hrubým povrchem vytvořeným pomocí bronzových forem, které dokonale zachycují omáčky. Mají jemnou texturu a jsou ideální...

Barilla Spaghetti Al Bronzo jsou prémiové těstoviny s hrubým povrchem vytvořeným pomocí bronzových forem, které dokonale zachycují omáčky. Mají jemnou texturu a jsou ideální pro...

Barilla Spaghettoni Al Bronzo jsou prémiové těstoviny s hrubým povrchem vytvořeným pomocí bronzových forem, které dokonale zachycují omáčky. Mají jemnou texturu a jsou ideální...

Těstoviny Calamari z kvalitní semoliny z tvrdé pšenice mají silnější stěny a dutý tvar, který dokonale zachytí omáčku. Ideální pro pečené pokrmy nebo s mořskými plody.

Tradiční těstoviny z Umbrie připomínající silnější špagety, vyrobené z tvrdé pšenice a pramenité vody. Perfektní s omáčkami na bázi česneku, rajčat nebo masa.

Krátké duté těstoviny Ditalini z tvrdé pšenice a pramenité vody z Umbrie. Ideální do polévek, luštěninových jídel a krémových omáček.

Široké ploché těstoviny Fettucce z kvalitní semoliny tvrdé pšenice a pramenité vody. Perfektní pro hutné omáčky, ragú a další tradiční italské recepty.

Tento druh těstovin se vyrábí pomocí řemeslných metod. Těstoviny jsou bohaté na bílkoviny, elastické a s velmi dobrou odolností při vaření. Jsou připraveny z porézního těsta,...

Tento druh těstovin se vyrábí pomocí řemeslných metod. Těstoviny jsou bohaté na bílkoviny, elastické a s velmi dobrou odolností při vaření. Jsou připraveny z porézního těsta,...
Na ItalyShop.cz najdete semolinové těstoviny lisované bronzovými matricemi pro hrubší povrch, který lépe váže omáčku. Ať už hledáte klasické formáty nebo méně známé regionální tvary, naše semolinové těstoviny vám nabídnou autentický italský zážitek při každém vaření.