Lucien Georgelin Farmářská terina (Paté de la Fermiere) 220g

Související produkty
Exkluzivní paštika s jelením masem a jemným ovocným akcentem brusinek – harmonická kombinace divočiny a lehké sladkokyselosti
Pâté de campagne se připravuje postaru, v srdci Lot et Garonne (47), ze zaručeně 100% francouzského masa, z vybraných surovin a ve vysoké kvalitě.
Ragú s nevídanou pikantní chutí, které díky přídavku chilli papričky rozzáří chuť každého pokrmu. K jeho přípravě se používá 100% italské maso a čerstvá zelenina.
Ragú Extra Gusto se připravuje ze 100% italského masa, konkrétně s 35% vepřového masa a špetkou voňavého koření: muškátového oříšku, hřebíčku a černého pepře.
Lehká a jemná terasa s převahou masa, která přináší delikátní chuť králičího masa v tradiční francouzské paštice.
Vybrané kousky chutného libového masa v rostlinné želatině a medu. Se svou jedinečnou a nezaměnitelnou chutí je Simmenthal přítomen na italských stolech již více než století.
Dršťky, které jsou původem chudé jídlo, jsou dnes hlavní ingrediencí mnoha chutných receptů.
Vynikající ragú připravené z vybraných druhů masa a klobás ze zvířat narozených a chovaných v Itálii a obohacené o jemný Montepulciano d'Abruzzo Doc.
Detailní popis produktu
Lucien Georgelin chtěl touto přípravou vzdát hold své matce Elyse a převzal recept, podle kterého vařila se svými sousedy, jak bylo v minulosti na farmách zvykem. Tato velmi přírodní paštika, která je tradicí předků, se vyznačuje jemností masa a vytříbeností chutí. Stejně jako doma se vyrábí z kvalitních surovin a masa francouzského původu.
Složení :
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Masné speciality – tradice ve své nejšťavnatější podobě |
|---|---|
| Hmotnost: | 0.45 kg |
| EAN: | 3330720650092 |
| ? Země původu: | Francie |
Rustikální terina z vepřového masa s jemným nádechem hřibů – bohatá chuť lesa v každé lžičce.
Jemná francouzská paštika z kachního masa s výrazným aroma zeleného pepře. Vyvážená chuť a hladká textura pro opravdové gurmány.
Rustikální paštika s dominancí kachního masa a jemným nádechem hřibů – lesní a delikátní spojení pro gurmánské zážitky.
Rustikální kachní terina s jemným akcentem Armagnaku — bohatá chuť, tradiční receptura a intenzivní aróma.
Typická specialita italské kulinářské tradice, bohatá na přísně kontrolované maso a jemné hříbky, pro plnou a lahodnou chuť.
Rustikální francouzská terina bez příměsí – vysoký podíl masa, jednoduché ingredience a autentická chuť venkovské paštiky.
Toto chutné ragú se připravuje z pečlivě vybraného masa a slaniny přirozeně uzené bukovým dřevem.
Ragú Extra Gusto se připravuje ze 100% italského masa, konkrétně s 35% vepřového masa a špetkou voňavého koření: muškátového oříšku, hřebíčku a černého pepře.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.
