Čokolády – italské umění sladkého potěšení, Strana 5
Nejprodávanější
Značky
Země původu?
Region?
Bezlepkové?
Veganské?
Druh čokolády?
Bez ořechů?
Výpis produktů
Pralinka plněná pestem (Pralina ripiena con Crema di Pesto) .Balení obsahuje 3 ks pralinek. datum minimální trvanlivosti: 9/2025
Tabulka z 56% tmavé čokolády plněná jemným kakaovým krémem, mlékem a kandovanou pomerančovou kůrou. Oranžová tabulka (100g) je uzavřena ve speciálním obalu, který udržuje...
Třívrstvá tyčinka Cremino – vrstva bílé čokolády s mandlovou pastou mezi dvěma mléčnými s lískovými oříšky (Piemont IGP0. Dokonalost nadčasové čokolády Cremino piedmontské...
Třívrstvá čokoláda Cremino s pistáciovou pastou – jedna vrstva bílé čokolády mezi dvěma z mléčné čokolády. Alternativa ke klasickému receptu Cremino. Jemná konzistence, chuť tak...
Venchi Cioccolato Bianco je italská bílá čokoláda s jemnou a krémovou chutí vanilky. Vyrobená z kvalitního kakaového másla, cukru a přírodní vanilky, ideální jako sladká...
Venchi Latte 31,8% je klasická italská mléčná čokoláda s jemnou a krémovou chutí. Obsahuje 31,8% kakaa a 23,5% mléka, což jí dodává karamelové a toffee tóny. Ideální pro...
Tavoletta Nocciolata Gianduia Fondente: Luxusní čokoláda s temným Gianduia čokoládou a celými lískovými ořechy z Piemontu. Intenzivní chuť a dokonalá kombinace krémové a křupavé...
Tavoletta Mandorlata Fondente: Exkluzivní tmavá čokoláda s mandlovou pastou a celými praženými mandlemi. Veganská, bezlepková, s výraznou chutí.


