Bartolini Ciriole špaldové 500g



Související produkty
Detailní popis produktu
Celozrnné špaldové těstoviny Bartolini vynikají aromatickou chutí a vynikajícími nutričními vlastnostmi. Špalda je obilovina bohatá na vitamin B, bílkoviny a vlákninu.
Těstoviny jsou taženy bronzem, čímž se získá porézní těsto, které usnadňuje „uchopení“ omáčkou, zatímco velmi pomalé sušení (přibližně 30 hodin) zachovává co nejvyšší hodnotu bílkovin, lepku a vitaminů.
Složení :
celozrná špaldová mouka, může obsahovat stopy vajec
Výživové údaje na 100g:
tuky 3,5g
z toho nasycené mastné kyseliny 0,8g
karbohydráty 65,1g
z toho cukry 5,9g
vláknina 6,5g
proteiny 13,8g
sůl 0,008g
Země původu:
Itálie
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Celozrnné těstoviny – zdravější volba s plnou chutí | 
|---|---|
| Hmotnost: | 0.56 kg | 
| EAN: | 8002448873095 | 
| ? Země původu: | Itálie | 
| ? Region: | Umbria | 
| ? Druh těstovin: | celozrnné | 
| ? Délka těstovin: | Dlouhé | 
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Frantoio Bartolini je uznávaná italská rodinná firma s více než stoletou tradicí, specializující se na výrobu extra panenského olivového oleje a těstovin. Díky pečlivému výběru oliv, ručnímu sběru a lisování za studena si jejich olej zachovává bohatou chuť, vůni i výživové hodnoty. Produkty Frantoio Bartolini jsou známé pro svou kvalitu a autentičnost, což je řadí mezi přední výrobce v Itálii i v zahraničí.
Kromě olivového oleje vyrábí firma i tradiční italské těstoviny, luštěniny, omáčky a mouky. Všechny produkty spojuje důraz na prvotřídní suroviny a poctivou výrobu. Frantoio Bartolini si zakládá na propojení rodinného dědictví s láskou k italské gastronomii a její produkty potěší i ty nejnáročnější gurmány.

 
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                    