Italská pesta – každý kraj má svou chuť
Pesto není jen bazalka z Ligurie. V Itálii má každý kraj svou verzi – z rajčat, vlašských ořechů, pistácií, paprik, lanýžů nebo artyčoků. Každé je jiné, ale všechny mají jedno společné: rychle vykouzlí jídlo plné chuti, poctivosti a středomořského charakteru. Ať už sáhnete po klasice nebo něčem neobvyklém, pesto vás nikdy nezklame.
Nejprodávanější
Značky
Země původu?
Region?

Pesto Calabrese. Sladké červené papriky a sýr ricotta tvoří recept s jedinečnou krémovou chutí, kterou umocňuje pikantní tón chilli.

Tato bruschetta kombinuje bohatou chuť rajčat s exkluzivním aroma černého lanýže, což dodává jedinečnou a luxusní chuťovou zkušenost. Můžete ji použít jako přílohu na křupavém...
Na ItalyShop.cz najdete široký výběr pest, která reprezentují různorodost italské kuchyně. Pesto Genovese, pesto rosso, lanýžové, pistáciové, ze sušených rajčat i z divoké rukoly. Všechna jsou vyrobená z kvalitních surovin a bez zbytečností. Pro rychlou večeři, sendvič, pomazánku nebo jako dochucení masa či zeleniny. Je to malá sklenička – ale velká porce chuti.