Gallo rýže Arborio 500g
Související produkty
Detailní popis produktu
Rýže Arborio se vyznačuje velmi velkými zrny s plným tělem, s prodlouženou centrální perlou , která je schopna rozptýlit správné množství škrobu, aby bylo rizoto jemně krémové . Zpracovává se tradiční metodou loupání z kamene, starodávnou metodou, která jemným otěrem odstraňuje vnější vrstvy zrna až do získání bílé rýže, ideální pro dobře krémová rizota. Následně je podrobena třídění přes optické třídiče a tak se zrodil Gran Gallo, výběr těch nejlepších odrůd tradiční italské bílé rýže .
Rýže Arborio na rizota: nejvhodnější recepty
Rýže Arborio je zvláště vhodná pro přípravu chutných, krémových a sametových rizot, při vaření totiž uvolňuje velké množství škrobu, který je nezbytný pro úspěch dobře našlehaného rizota. Jeho zrna zůstávají dobře oloupaná, absorbují chutě a dokonale se spojují s různými přísadami. Lze jej použít se všemi kombinacemi, které máte rádi, zejména jej lze použít pro tradiční regionální recepty s plnohodnotnými kombinacemi , tučná masa, jako je klobása nebo ossobuco, červené víno nebo v sofistikovaných receptech, jako jsou například lanýže.
Pražení rýže Arborio
Pražení (opečení) rýže je základním krokem při přípravě dobrého rizota , i když mnozí jeho význam podceňují a tento postup neprovádějí. Trik, jak pochopit, kdy jste připraveni smíchat rýži s vínem nebo začít přilévat vývar, je položit dlaň na hrnec, aniž byste se ho dotkli. Jakmile začnete pociťovat horko, znamená to, že rýže Arborio bude opečená .
Hledáte rýži pro konkrétní pokrm. Použijte našeho průvodce druhy rýže.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Rýže pro rizoto a další pokrmy |
---|---|
Hmotnost: | 0.56 kg |
? Země původu: | Itálie |
Položka byla vyprodána… |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.