ArcEnCiel Omáčky k sýrům (Salse Dolci per Formaggi 3x40g) 120g

Novinka
Značka: Arc En Ciel
149 Kč 149 Kč / 100 g
Skladem (>5 ks)
Můžeme doručit do:
17.6.2024
Možnosti doručení

Set omáček k sýrům: sladká červená chilli omáčka, sladká fíková hořčičná a sladká omáčka z červené cibule 

 

Detailní informace

Doprava zdarma nebo se slevou
Doprava zdarma nebo se slevou
pří objednávce nad 2.000 Kč
Hodnocení 4,9
Hodnocení 4.9
na webu mapy.cz
Kamenná prodejna
Kamenná prodejna
osobní odběr a možnost nákupu

Detailní popis produktu

Feferonková, fíková a cibulová delikátní omáčka k sýrům.

Obsahuje:

Sladká omáčka z červené cibule - vhodná k chutným a jemnějším sýrům
Složení:
červená cibule (na 100 g hotového výrobku použito 110 g červené cibule), hnědý cukr, regulátor kyselosti: kyselina citronová
Výživové údaje na 100g:
energetická hodnota 830kJ/195kcal, tuky <0,5g (z toho nasycené mastné kyseliny <0,1g), sacharidy 47g (z toho cukry 47g), bílkoviny 1,1g, sůl 0,03g

Sladká fíková hořčičná - vychutnejte si ji s uzeninami a zralými sýry.
Složení:
fíky (na 100 g hotového výrobku použito 100 g fíků), třtinový cukr, regulátor kyselosti: kyselina citronová, hořčičná esence 0,01%
Výživové údaje na 100g:
energetická hodnota 841kJ/198kcal, tuky <0,5g (z toho nasycené mastné kyseliny <0,1g), sacharidy 47g (z toho cukry 47g), bílkoviny 0,9g, sůl <0,01g

Sladká červená chilli omáčka - vhodná pro velmi vyzrál sýry pro zvýšení kontrastu
Složení:
červené chilli (na 100 g hotového výrobku použito 100 g chilli), třtinový cukr, regulátor kyselosti: kyselina citronová
Výživové údaje na 100g:
energetická hodnota 861kJ/203kcal, tuky 0,5g (z toho nasycené mastné kyseliny <0,1g), sacharidy 47g (z toho cukry 45g), bílkoviny 1,8g, sůl 0,02g

 

 

 

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Džemy a ovocné pomazánky
Hmotnost: 0.35 kg
? Země původu: Itálie
? Bio produkt: ne
? Ovoce: fíky, feferonky, červená cibule

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: