Barilla, Strana 3
Webová stránka značky: BarillaBarilla je italská potravinářská společnost se sídlem v Parmě. Společnost se specializuje na výrobu těstovin, omáček a dalších potravinářských výrobků. Byla založena v roce 1877 a je jednou z největších a nejznámějších potravinářských společností v Itálii.
Barilla vyrábí širokou škálu těstovin, včetně klasických druhů jako jsou penne, spaghetti, fusilli a rigatoni, ale také nabízí řadu speciálních tvarů a receptů, které jsou přizpůsobeny různým chutím a preferencím zákazníků. Společnost také vyrábí omáčky, jako jsou například rajčatové omáčky, pesto a různé druhy omáček na těstoviny.
Barilla je známá svým závazkem k ochraně životního prostředí a udržitelnosti. Společnost například používá obnovitelnou energii a snaží se minimalizovat svůj dopad na životní prostředí prostřednictvím využití recyklovaných materiálů a snižování emisí skleníkových plynů.
Výpis produktů

Omáčka Barilla Ricotta vytváří dokonalou harmonii mezi krémovými vločkami ricotty a nakrájenými italskými rajčaty pro lehký a chutný recept. Tak se zrodila jednoduchá omáčka s...

Penne jsou těstoviny válcovitého tvaru, které se vaří al dente a podávají se s omáčkami jako pesto, marinara nebo arrabiata.Tyto těstoviny jsou vyrobeny kombinací bílé kukuřice,...

Barilla Penne Rigate Al Bronzo jsou prémiové těstoviny s hrubým povrchem vytvořeným pomocí bronzových forem, které dokonale zachycují omáčky. Mají jemnou texturu a jsou ideální...

Bazalkovo-citrónové pesto je novinkou z rodiny Barilla Pesto. Intenzivní aroma 100% italské bazalky z udržitelného zemědělství spolu se svěžím dotekem citronové kůry dodávají...

Nové bazalkové a pistáciové pesto je koření inspirované sicilskou kulinářskou tradicí. Kouzelné spojení mezi bazalkou a pistáciemi dává vašim receptům obklopující a nečekanou...

Spaghetti (špagety) jsou dlouhé, tenké těstoviny válcového tvaru. Jedná se o základní druh pro tradiční italskou kuchyni. Těstoviny bez obsahu lepku. Kombinace bílé...

Barilla Spaghettoni Al Bronzo jsou prémiové těstoviny s hrubým povrchem vytvořeným pomocí bronzových forem, které dokonale zachycují omáčky. Mají jemnou texturu a jsou ideální...