Pastina je tradiční italská polévka, která obejme svou jemností a teplou lahodností každou rodinu u stolu. Tento drobný tvar těstovin, vařený v plné chuti domácího vývaru, přináší vzpomínky na italské babičky a klidné večery strávené u hrnce, kdy se čas zpomaluje a srdce se zahřívá.
Recepty na polévky z Itálie i Česka
Krémové, husté i lehké vývary. Italské minestrone, toskánská ribollita i česká klasika pro každé roční období.
Pasta e Fagioli
Pasta e Fagioli přinese do vašich misek rodinnou pohostinnost italské kuchyně – drobné těstoviny se snoubí s krémovými fazolemi a voňavými bylinkami, aby vás zahřály na duši i na těle. Každá lžička odehrává příběh poctivých surovin a generacemi předávané tradice z domova, kde se u stolu zastaví čas a rodina se stmelí v teple pomalu vařené polévky. Pasta e Fagioli je opravdovou klasikou italské kuchyně s hlubokými kořeny v rodinných receptech po celé Itálii.