Kellogg's Extra kakaová tyčinka s lískooříškovým krémem (Cacao, Crema nocciole 3x35g) 105g

Novinka
Značka: Kellogg's
149 Kč –16 %
kellogs extra barretta cacao con crema di nocciole
149 Kč –16 % 125 Kč 119 Kč / 100 g
Skladem (5 ks)
Můžeme doručit do:
4.6.2024
Možnosti doručení

Ať už na snídani, svačinu nebo chutnou přestávku, dopřejte si chvilku potěšení a vychutnejte si tyčinku Extra kakao a lískový oříšek! Tento nový recept spojuje sladkost oříškového krému s lahodnou křupavostí pražených lískových oříšků a jemností kakaa.

Detailní informace

Doprava zdarma nebo se slevou
Doprava zdarma nebo se slevou
pří objednávce nad 2.000 Kč
Hodnocení 4,9
Hodnocení 4.9
na webu mapy.cz
Kamenná prodejna
Kamenná prodejna
osobní odběr a možnost nákupu

Detailní popis produktu

Ať už na snídani, svačinu nebo chutnou přestávku, dopřejte si chvilku potěšení a vychutnejte si tyčinku Extra kakao a lískový oříšek! Tento nový recept spojuje sladkost oříškového krému s lahodnou křupavostí pražených lískových oříšků a jemností kakaa.
Bez palmového oleje, bez umělých aromat

SLOŽENÍ: Arašídy opečené (17 %), mandle opečené (11%) {mandle, sůl},ovescelozrnné (11%), mandlový krém (8 %) (mandle), cukr, rýžová mouka, oligofruktóza, glukózový sirup, fruktóza, dextróza, mandle(4%), sušený kokos, rýžové otruby, zvlhčovadla (glycerol, sorbitol), kokosový olej, kakaové máslo, nízkotučný kakaový prášek, melasa, sůl, přírodní aroma, mléko odstředěné slazené kondenzované (mléko odstředěný, cukr), emulgátor (lecitin sója), rýžový extrakt, přírodní extrakt z rozmarýnu.

Nutriční hodnoty na 100g
Energie 2090 kJ (501 kCal)
Tuky (z toho nenasycené mastné kyseliny) 27g (5,9g)
Sacharidy (z toho cukry) 47g (22g)
Vláknina 11g
Bílkoviny 12g
Sůl 0,35g

Doplňkové parametry

Kategorie: Sladkosti
Hmotnost: 0.15 kg
? Země původu: Itálie

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: