Ve středu 1.5. je prodejna v Českém Brodě otevřena! Navštívit nás můžete od 9:30 do 13:00.

Lucien Georgelin karamelizovaná mléčná pamazánka 320g

159 Kč 50 Kč / 100 g
Momentálně nedostupné
Můžeme doručit do:
22.5.2024
Možnosti doručení
Položka byla vyprodána…

Náš mléčný džem připravený z vybraných surovin ocení malí i velcí. Normandské mléko, smetana a třtinový cukr dodávají karamelizovanou chuť, takové je tajemství našeho lahodného mléčného džemu. To vše bez přidaných aromat, aditiv, barviv a konzervačních lá­tek!

Detailní informace

Doprava zdarma nebo se slevou
Doprava zdarma nebo se slevou
pří objednávce nad 2.000 Kč
Hodnocení 4,9
Hodnocení 4.9
na webu mapy.cz
Kamenná prodejna
Kamenná prodejna
osobní odběr a možnost nákupu

Detailní popis produktu

Náš mléčný džem připravený z vybraných surovin ocení malí i velcí. Normandské mléko, smetana a třtinový cukr dodávají karamelizovanou chuť, takové je tajemství našeho lahodného mléčného džemu. To vše bez přidaných aromat, aditiv, barviv a konzervačních lá­tek!

Autentické chutě a vůně umocněné pomalým vařením v kotlíku jako v minulosti, které potěší i ty nejnáročnější gurmány.

Náš mléčný džem oceníte při svačině nebo snídani, případně v kombinaci s vaším oblíbeným receptem na koláč!

Produkt byl oceněn CGA Paris 2020.

Složení:

Rekonstituované kondenzované MLÉKO z Normandie 45% (sušené plnotučné MLÉKO z Normandie, voda), sterilizovaná SMETANA (SMETANA, stabilizátor: karagenan), třtinový cukr, karamel (cukr, voda), MLÉČNÝ protein), emulgátor: mono a diglyceridy mastných kyselin.

Průměrné výživové údaje na 100g:

Energetická hodnota 1299kJ/310kcal
Tuk 13g (nasycené mastné kyseliny 9,5g)
Sacharidy 41g (z toho cukry 37g)
Bílkoviny 6g
Sůl 0,19g.

Doplňkové parametry

Kategorie: Čokoládové a ořechové pomazánky
Hmotnost: 0.56 kg
? Země původu: Francie
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: