Agugiaro mouka La manitoba 1kg

Doprava zdarma nebo se slevou
pří objednávce nad 2.000 Kč

Hodnocení 4.9
na webu mapy.cz

Kamenná prodejna
osobní odběr a možnost nákupu
Detailní popis produktu
La Manitoba je mouka s vysokým obsahem bílkovin a dlouhou dobou růstu. Je na dotek hebká, má vysokou schopnost absorbovat tekuté přísady a běžně se používá ke zpevnění slabších mouk.
Jak používat:
La Manitoba je ideální pro pekařské výrobky s dlouhou dobou kynutí. Lze z něj připravit croissanty a typické neapolské sýry sfogliatella riccia. Je také skvělá pro údržbu a aktualizaci mateřských kvasinek.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Mouky |
---|---|
Hmotnost: | 1.01 kg |
? Země původu: | Itálie |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.