Bonomi Savoiardi dlouhé piškoty 200g
Související produkty
Piškoty Bonomi jsou křehké a lehké, ideální jako sladký doplněk ke kávě, čaji nebo jako samostatná pochoutka. Dvoubarevný design sestává z dvou vrstev piškotu s různými barvami,...
Malé oválné piškotky chutnají samotné nebo máčené v mléce či čaji, rozdrobené v jogurtu. Výborně se hodí do jednoporcových desertů a malých pohárků tiramisu. Bonjoy...
Detailní popis produktu
Savoiardi jsou lehké a sladké sučenky velmi křehké a houbovité textury. Tvar válce se zaoblenými hranami připomíná velký rozdrcený prst a z tohoto důvodu se v angličtině nazývají ladyfingers. Tyto sušenky jsou jedním z hlavních komponentů pro dezert tiramisu.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Piškoty |
---|---|
Hmotnost: | 0.22 kg |
? Země původu: | Itálie |
Ponořte se do luxusu a chutí exotického rumu s čokoládou Cioccolato Fondente al Rum. Tato tmavá čokoláda o hmotnosti 50 gramů je zosobněním elegance a dokonalého spojení mezi...
Vychutnejte si ‘Cannoli s náplní Zabaione’, spojení křupavého těsta s bohatou a lehkou vaječnou krémovou náplní.
Oslnivá kombinace mandarinky a citronu v každém soustu! Tyto měkké amaretti s citrusovou příchutí jsou vyrobeny s nejkvalitnějšími ingrediencemi, včetně mandarinkové a citronové...
Antica Sicilia CREMA con Pistaccio Siciliano je lahodná pistáciová kréma, která vám přinese autentickou chuť Sicílie. Tato lahůdka je vyrobena z 35 % pistácií a 5 % sicilských...
To nejlepší z jemného pečiva Matilde Vicenzi určené k čaji. Křehké těsto plněné vanilkovým krémem.
Crema di Nocciole je bohatá krémová směs s lískovými oříšky. Využijte ji jako pomazánku na panettone nebo chleba, podávejte k snídani nebo svačině. Je také skvělou základnou pro...
Objevte kouzlo Amaretti al Cioccolato - tradiční italské měkké amaretti cookies, obohacené kousky čokolády. Tyto luxusní pasticcini, vyrobené bez palmového oleje,...
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.