Mulino Bianco CioccoSole - sušenky bezlepkové čokoládové 250g

Novinka Bezlepkové
Značka: Mulino Bianco
179 Kč 72 Kč / 100 g
Momentálně nedostupné
Můžeme doručit do:
25.10.2023
Položka byla vyprodána…

datum minimální trvanlivosti: 6.2.2022

Nové bezlepkové Frollini obsahují křupavost rýže a dobrotu kakaa a čokoládových lupínků v jedné porci ideální ke snídani nebo svačině. Věnováno těm, kteří si musí vybírat bezlepkové potraviny, ale Uložit a odejítnechtějí se vzdát dobrot Mulino Bianco. 

 

Detailní informace

Doprava zdarma nebo se slevou
Doprava zdarma nebo se slevou
pří objednávce nad 2.000 Kč
Hodnocení 4,9
Hodnocení 4.9
na webu mapy.cz
Kamenná prodejna
Kamenná prodejna
osobní odběr a možnost nákupu

Detailní popis produktu

datum minimální trvanlivosti: 6.2.2022

Nové bezlepkové Frollini obsahují křupavost rýže a dobrotu kakaa a čokoládových lupínků v jedné porci ideální ke snídani nebo svačině. Věnováno těm, kteří si musí vybírat bezlepkové potraviny, ale nechtějí se vzdát dobrot Mulino Bianco. 

Nejchutnější bezlepkový čokoládový chlebíček všech dob! 

Složení :

Bramborový škrob, kukuřičná mouka, škrob, cukr, slunečnicový olej, čokoládové lupínky 8,2 % (kakaová pasta, cukr, kakaové máslo, emulgátor: sójový lecitin), kakao 4,5 %, rýžové lupínky 3,5 %, máslo, med, čerstvá vejce, sůl, kypřící látky (hydrogenuhličitan sodný, hydrogenuhličitan amonný), vanilinové aroma. 

Neobsahuje :

Lepek, palmový olej, barviva, konzervační přísady, hydrogenované tuky, GMO složky. 

Energetické hodnoty na 100g :

Energie 1890 kJ 450 kcal
Tuky : 16 g
z toho: nasycené mastné kyseliny : 4,3 g
sacharidy : 69,7 g
z toho cukry : 19 g
Vláknina : 7,9 g
Proteiny : 3,6 g
Sůl : 0,450 g

Doplňkové parametry

Kategorie: Sušenky
Hmotnost: 0.28 kg
? Země původu: Itálie
? Region: Emilia-Romagna
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: