Ve středu 1.5. je prodejna v Českém Brodě otevřena! Navštívit nás můžete od 9:30 do 13:00.

La Torrente Sugo al Ragú - rajčatová omáčka s mletým masem 330g

89 Kč 27 Kč / 100 g
Skladem (>5 ks)
Můžeme doručit do:
2.5.2024
Možnosti doručení

Každý den je oslavou, když je ke stolu přivezena omáčka La Torrente al Ragù. Veškerá péče, čas a láska k dobré tradiční kuchyni naplní pohodlnou skleněnou láhev.
Díky surovinám vybraným s pozorností těch, kteří připravují jídlo pro sebe a svou rodinu, se během několika minut stane den krásnější.

 

Detailní informace

Doprava zdarma nebo se slevou
Doprava zdarma nebo se slevou
pří objednávce nad 2.000 Kč
Hodnocení 4,9
Hodnocení 4.9
na webu mapy.cz
Kamenná prodejna
Kamenná prodejna
osobní odběr a možnost nákupu

Detailní popis produktu

Každý den je oslavou, když je ke stolu přivezena omáčka La Torrente al Ragù. Veškerá péče, čas a láska k dobré tradiční kuchyni naplní pohodlnou skleněnou láhev.
Díky surovinám vybraným s pozorností těch, kteří připravují jídlo pro sebe a svou rodinu, se během několika minut stane den krásnější.

Složení: Jemná rajčatová dužina 60%, hovězí maso 8%, vepřové maso 8%, zelenina v různých poměrech (mrkev, cibule, celer) 14%, červené víno (se siřičitany), olivový olej, sůl, cukr, muškátový oříšek. Regulátor kyselosti: kyselina citronová. Původ rajčete: Itálie.

Skladování: Skladujte na chladném a suchém místě, mimo zdroje tepla a přímé sluneční záření. Po otevření uchovávejte v chladu při teplotě + 4 ° C a spotřebujte do 2 dnů.%, hovězí maso 8%, vepřové maso 8%, zelenina v různém poměru 14% (mrkev, cibule, CELER), červené víno (obsahuje SIŘIČITANY), olivový olej, jedlá sůl, cukr, muškátový oříšek, regulátor kyselosti: kyselina citronová. 

Doplňkové parametry

Kategorie: Omáčky na těstoviny
Hmotnost: 0.6 kg
? Země původu: Itálie

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: